orjinal oyun almaya baslicam ama

Reaksiyon puanı
15
şuan derdime esekler atlasin ama sıkıntim var ben bilgisayarimi 2010 almistim aradan 8 yil gecti artik en ufak biseyi bile kaldirmiyor soyle bi durum var ben onceden oynadigim ama kasan bazi oyunlari tekrar alcam orjinalini steamdan ama oynamak istedim bazi oyunlarin turkce yamasi ilk surumu icin bilmem ne edition icin turkce yama yok onlarinda eski surumleri key satan sitelerde var onlar guvenlimi bide yapimcilarin hakini vermek istiyorum ama her oynadigim oyunun orjinalini alamam ama ayni firmanin yeni cikan oyununu alabilirim tabiki oynadim cogu oyunu kasa kasa bitirdim insallah yeni bilgisayar alcam zaman orjinal oyunlar alicam suan 18 yasindayim ve maddi olarak aileme bagliyim ailem 50 40 tl gecmiyen oyunlari almama izin verir umarim anlatmisimdir okudunuz icin tesekurler

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Piyasada bir sürü orijinali beleş olan oyun var. Mesela Simutrans. Ve bir oyunda Türkçe ne işe yarar ? (oyunlarla fazla ilgim yok) sağ tıklıyacaksın, sol tıklıyacaksın, puan yazacak.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
bir oyunda Türkçe ne işe yarar

Hikaye agirlikli oyun oynarken insan az da olsun ne dediklerini anlamak istiyor. Bunun yani sira orta seviye dil gerektiren oyunlar da var. Dil bilmeyince ne oyunda yapman gerekeni cözebiliyorsun ne de hikayesini anlayabiliyorsun.