deadman0707
Öğrenci
518 Mb lık güncelleme den sonra.. Play dediğim anda çalışmayı durdurdu hatası alıyorum... Ve her defasında aynı güncellemeyi tekrar indiriyor. Kafayı yicem.. Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olun.. Not : oyun orjinal...
Oyuna social club hesabımdan gidiyorum steam e ekleme yapabilir miyiz peki?Playstore ortamını ilk defa duydum.
Sistem özelliklerinizi ayrıntılı şekilde verir misiniz?
Oyun ille de steam'den olacak diye birşey yok senin indirdiğin ortam da Social Club kullanıyor steamden bağlandığında da Social Club kullanıyor.Oyuna social club hesabımdan gidiyorum steam e ekleme yapabilir miyiz peki?
sistemin : 16 GB ram , sapphire r9 fury 4 GB ekran kartı , amd fx 8350 işlemci, win 7 64bit (sistemim fazlasıyla yeterli)Playstore ortamını ilk defa duydum.
Sistem özelliklerinizi ayrıntılı şekilde verir misiniz?
Hımm, driver kurulu olduğuna emin misiniz? Ctrl+R yapıp dxdiag yazıp ekran bilgileri kısmını atar mısınız?sistemin : 16 GB ram , sapphire r9 fury 4 GB ekran kartı , amd fx 8350 işlemci, win 7 64bit (sistemim fazlasıyla yeterli)
Hımm, driver kurulu olduğuna emin misiniz? Ctrl+R yapıp dxdiag yazıp ekran bilgileri kısmını atar mısınız?
Hımm, driver kurulu olduğuna emin misiniz? Ctrl+R yapıp dxdiag yazıp ekran bilgileri kısmını atar mısınız?
durdur derken güncellemenin sonlarına doğru pause diyip.... devammi ettireyim yoksa kapatıp tekrar mi acayim su anda dosya dosya.kontrolü yaptırıyorum daha hiç giremedim oyuna bendeBende de oluyordu tam güncellemenin sonlarında duruyor öyle çalışmayı durdurdu hatası veriyordu. O durmadan önce durdur direk giriyor, verify yapmanda da fayda var.
Ben bu sorun için 1 hafta uğraştım çözümü kendi kendime buldum.