mathiasalpha
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba arkadaşlar DualShock 4 satın aldım bunun orijinal olduğunu nasıl anlarım?
Ne kadar fiyata satın aldınız? Eğer replika ise içini açtığınızda bataryadan anlarsınız.Merhaba arkadaşlar DualShock 4 satın aldım bunun orijinal olduğunu nasıl anlarım?
Hocam selamlar Amazon.com.tr aldım satıcıda amazon.com.tr fiyat olarakta 550 tl idi ve Sony Interactive Entertainment Inc yazıyor arkadaNe kadar fiyata satın aldınız? Eğer replika ise içini açtığınızda bataryadan anlarsınız.
Ayrıca arkasındaki etikette Sony Computer Entertainment Inc. mi yoksa Sony Interactive Entertainment Inc. mi yazıyor? Eğer ilki yazıyorsa replikadır.
Ekli dosyayı görüntüle 157343
Eğer satıcı amazon.com.tr ise yani kendisi satıyorsa orijinaldir. Amazon türkiyenin kendisi satıcı olduğunda sahte ürün göndermez.Hocam selamlar Amazon.com.tr aldım satıcıda amazon.com.tr fiyat olarakta 550 tl idi ve Sony Interactive Entertainment Inc yazıyor arkada
evet hocam satıcı direk kendisi amazon.com.tr sıknıt yok ozaman?Eğer satıcı amazon.com.tr ise yani kendisi satıyorsa orijinaldir. Amazon türkiyenin kendisi satıcı olduğunda sahte ürün göndermez.