Orijinal Dualshock4 Nasıl Anlaşılır?

mathiasalpha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar DualShock 4 satın aldım bunun orijinal olduğunu nasıl anlarım?

berat güven

Doçent
Reaksiyon puanı
422
scp toolkit bilgisiyar kolu tak drivirı kur eğer takınca sag altta fake diye söylüyor zaten bu gün orjinal diye aldıgın duealshock 3 ün sahte oldugunu ögrendeim aldıgım kişiyi dövmeye gidiyorum

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,795
Merhaba arkadaşlar DualShock 4 satın aldım bunun orijinal olduğunu nasıl anlarım?
Ne kadar fiyata satın aldınız? Eğer replika ise içini açtığınızda bataryadan anlarsınız.
Ayrıca arkasındaki etikette Sony Computer Entertainment Inc. mi yoksa Sony Interactive Entertainment Inc. mi yazıyor? Eğer ilki yazıyorsa replikadır.

1624812195223.jpeg

mathiasalpha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne kadar fiyata satın aldınız? Eğer replika ise içini açtığınızda bataryadan anlarsınız.
Ayrıca arkasındaki etikette Sony Computer Entertainment Inc. mi yoksa Sony Interactive Entertainment Inc. mi yazıyor? Eğer ilki yazıyorsa replikadır.

Ekli dosyayı görüntüle 157343

Hocam selamlar Amazon.com.tr aldım satıcıda amazon.com.tr fiyat olarakta 550 tl idi ve Sony Interactive Entertainment Inc yazıyor arkada

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,795
Hocam selamlar Amazon.com.tr aldım satıcıda amazon.com.tr fiyat olarakta 550 tl idi ve Sony Interactive Entertainment Inc yazıyor arkada
Eğer satıcı amazon.com.tr ise yani kendisi satıyorsa orijinaldir. Amazon türkiyenin kendisi satıcı olduğunda sahte ürün göndermez.