Origin d klasörüne yükleyememe sorunu

mehmetyefe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İyi akşamlar,epic gamesin dağıttığı ücretsiz oyunlardan star wars battlefront'u origin üzerinden indirecektim fakat c klasöründe yer olmadığı için d klasörüne yükleyecektim fakat c yerine d klasörünü seçtiğim zaman ''origin cannot save games in a root directory. Please choose another folder.'' hatası alıyorum.Ayarlardan indireceği yeri değiştirip d klasörüne yüklemesine istediğimde de aynı hatayı aldım.Ne yapabilirim bir çözüm bulamadım?
ds.png

BartuSR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorunu bende yaşadım internetten biraz araştırma yaptıktan sonra şu videoyu buldum Öncelikle bilgisayarında Origin Games'e ait ne kadar şey varsa sil
Sonra sitesinden indir fakat videodaki gibi indirme konumunu diğer klasörde açıp orayı seç
Setup u indir ve giriş ekranında sana indireceği yeri soracaktık aslında otomatik C klasörünü seçecektir oradan bunu düzelt D klasörüne taşı (setup'u indirdiğimiz yere)
Bundan sonra kurulumun bitmesini bekle ve işlemin olup olmadığını onaylamak için ayarlardan nereye indireceği yazan yere git. Ben orada indirme yerini D olarak gördüm yani istediğim şey olmuştu merakımdan dolayı değiştire basıp C yi seçtim gene hata verdi
İyi oyunlar dilerim umarım yardımcı olabilmişimdir.