Optimus g pro hakkında

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
1 haftadan fazla süredir lg optimus g pro ülkemizde satışa sunulmuş.Şuanda optmimus g pro türkcell ve teknosada 1599 satış etiketi ile satılıyor.Ancak teknosa 100 lira hediye çeki veriyor.İnternetten değişik dillerde incelemesini izledim güzel bir cihaz.Sdn ekibi ne zaman inceleyecek yada incelemeyecekmi sölerlerse sevinirim.Bide alıp kullanan arkadaşlar varsa memnunlarmı belirtseler çok iyi olur.Özellikle kullanan arkadaşlar ses çıkışını ve kamerasının performansını bide cihazın ne yapınca ne kadar ısındığını belirtirseler iyi olur onun dışında zaten harika bir cihaz.Kullanan herkesin olumlu olumsuz yorumlarını bekliyorum.:helpsmilie:

ali1792

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam telefonu hic kullanmadim ama yabanci sitelerde bazi incelemelerine denk geldim okuma firsati buldum acikcasi kimse g pro icin su kusuru vardir diye bahsetmemis yani simdilik hic bir bariz sorunundan bahsedilmemis telefon arenasini cok yakindan takip eden birisi olarak telefon alacak olsam ilk siralara koyacagim bir telefon olurdu g pro ama note 3 u de beklemende yarar olabilir karar senin :-)

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hocam telefonu hic kullanmadim ama yabanci sitelerde bazi incelemelerine denk geldim okuma firsati buldum acikcasi kimse g pro icin su kusuru vardir diye bahsetmemis yani simdilik hic bir bariz sorunundan bahsedilmemis telefon arenasini cok yakindan takip eden birisi olarak telefon alacak olsam ilk siralara koyacagim bir telefon olurdu g pro ama note 3 u de beklemende yarar olabilir karar senin :-)

Bende baktım onlara da çok ısındı mı parlaklık düşüyormuş kendi kendine ona takıldım sadece.Kamerası iyi gibi ama gece çekimi hiç yok ama.Sesten zaten kimse hiç bahsetmemiş.Note 3 çıkınca alabilecem zaten çünkü anca o zamana toplarım para.Note 3 pahalı olur bence bu telefon note 3 çıkınca 1300lere bile gelebilir buda gayet uygun bir fiyat olur.Ama şuanda bile fiyatı özelliklerine göre çok uygun tasarımını da çok hoş şuanda nakitim olsa beklemezdim açıkçası.:laugh: