goLge_20
Binbaşı
- Reaksiyon puanı
- 7
Herkese merhaba. Optifine ı siteden indiriyorum ancak jar dosyası olarak iniyor ve 1.20.1 klasörüne attığımda ise oyunda aktif olmuyor. Bunu nasıl çözebilirim ?
jar dosyasına çift tıkladığınızda çıkmalı. Ayrıca klasöre atabilmeniz için forge kurulu olmalı ve mods klasörüne atmalısınız. Ama forge olmadan da kurabilirsiniz çift tıklayınca açılmalı.Herkese merhaba. Optifine ı siteden indiriyorum ancak jar dosyası olarak iniyor ve 1.20.1 klasörüne attığımda ise oyunda aktif olmuyor. Bunu nasıl çözebilirim ?
çift tıkladığımda winrar ile açılıyor rar dosyası gibijar dosyasına çift tıkladığınızda çıkmalı. Ayrıca klasöre atabilmeniz için forge kurulu olmalı ve mods klasörüne atmalısınız. Ama forge olmadan da kurabilirsiniz çift tıklayınca açılmalı.
java uygulaması ile birlikte açmanız lazım çift tıklayınca winrar ile çıkıyorsa.
diğer uygulamalara basın aşağı kaydırınca gözat tarzı bir şey olmalı. Sonra açılan yerde "C:\Program Files\Java\jre-1.8\bin" yi bulun orada java.exe olacak onu seçip açmayı deneyin.Ekli dosyayı görüntüle 185669
Birlikte aç yapınca java çıkmıyor nasıl yapmam gerekli bilmiyorum. Önceki pc de otomatik java simgesi oluyordu ama şimdi yok.
Çözdüm çok teşekkür ederim.diğer uygulamalara basın aşağı kaydırınca gözat tarzı bir şey olmalı. Sonra açılan yerde "C:\Program Files\Java\jre-1.8\bin" yi bulun orada java.exe olacak onu seçip açmayı deneyin.
Rica ederim iyi forumlar.Çözdüm çok teşekkür ederim.
Hangi anlamda dediniz anlamadım ama oyunu başlatmak için ise mc launcherHangi Launcheri kullanıyorsun?