Şuanki dolar kuru ile düşmesi çok zor ayrıca Oppo'nun fiyat politikasından kimseye önermiyorum da kullanmıyorum da teknosa'da 4000 tl olması gayet normal çünkü internet fiyatından 700-800 tl fazladan satıyorlar örnek vermek gerekirse Mİ9T 2800 TL (depolama alanına göre değişir) hepsiburadada ama teknosa'da 3500'e satılıyorduSizce fiyatı normal mi 3999 tl ile teknosada satılıyor. Fiyatı düşer mi? Düşerse kaça ve ne kadar sürede düşer? Görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.
şuanki dolar kuru ile zor görünüyor 2500'den beklediğim Realme 6 Pro 3900'den giriş yaptı şuanda fiyatı 3300 tl bu fiyatla satamazİlla ki düşecek de beklemek lazım.
(Ki ayrı yazılır.)
Hayatta düşmez. Bu oppo nasıl bir firma ise tam sopalık ya. Oppo Reno 2 için 4-5 ay bekledik gram inmedi yala fiyatı. Benim kuzene alacaktık 5400 TL bandında çıktı 5000 TL altına düşse alacaktık Çinliler çok değişik düşürmüyor. Bizde gidip Realme XT aldık ona. Durup dururken 5699 TL oluyor 5399 TL'ye düşüyor sonra flan ama olması gereken fiyat olmuyorSizce fiyatı normal mi 3999 tl ile teknosada satılıyor. Fiyatı düşer mi? Düşerse kaça ve ne kadar sürede düşer? Görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.
Realme 6 Pro'da gereksiz pahalı olması gereken fiyatı 2500 tl bende ablam için düşünüyordum Çin malı diye istemiyorHayatta düşmez. Bu oppo nasıl bir firma ise tam sopalık ya. Oppo Reno 2 için 4-5 ay bekledik gram inmedi yala fiyatı. Benim kuzene alacaktık 5400 TL bandında çıktı 5000 TL altına düşse alacaktık Çinliler çok değişik düşürmüyor. Bizde gidip Realme XT aldık ona. Durup dururken 5699 TL oluyor 5399 TL'ye düşüyor sonra flan ama olması gereken fiyat olmuyor
Oppo çok değişik bir firma reklam yüzü olarak SILA'ya devasa paralar vermişti mesela şimdide Survivor'un ana sporsoru reklama ve tanıtıma deli para bayılıyorlar ama fiyat politikaları aşırı saçma bence.
Tavsiyem Realme 6 Pro alman olur 3200 TL verip kullanırsın Mediatek işlemcili bir telefona 4000 TL aşırı yüksek ve gereksiz bence.
Realme de tam sopalık bir firma 2500 tl'den girmesini beklediğim 6 Pro modeli 3900'den giriş yaptı şuanda 3300 tl ve yine pahalıHayatta düşmez. Bu oppo nasıl bir firma ise tam sopalık ya. Oppo Reno 2 için 4-5 ay bekledik gram inmedi yala fiyatı. Benim kuzene alacaktık 5400 TL bandında çıktı 5000 TL altına düşse alacaktık Çinliler çok değişik düşürmüyor. Bizde gidip Realme XT aldık ona. Durup dururken 5699 TL oluyor 5399 TL'ye düşüyor sonra flan ama olması gereken fiyat olmuyor
Oppo çok değişik bir firma reklam yüzü olarak SILA'ya devasa paralar vermişti mesela şimdide Survivor'un ana sporsoru reklama ve tanıtıma deli para bayılıyorlar ama fiyat politikaları aşırı saçma bence.
Tavsiyem Realme 6 Pro alman olur 3200 TL verip kullanırsın Mediatek işlemcili bir telefona 4000 TL aşırı yüksek ve gereksiz bence.