MSefaB
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 53
Konu Gayet açık Hangisi ??
Redmi note 9 Pro al geç.Konu Gayet açık Hangisi ??
İkisinden de iyiArkadaşlar Realme 6 nasıl ??
dostum oyun oyanmıyom instagram da takılıyom bir de 1 dk lık falan instagram için edit yapıyom yani bana batarya ve fotoğraf önemliÖnceliğin pubg gibi oyunlar oynamaksa Realme 6 diğer türlü Redmi Note 9 Pro al
Batarya konusunda rn 9 pro kullanan biri olarak söylüyorum çok iyi, sabahtan akşama kadar elimde 1 günü rahat çıkartıyor.dostum oyun oyanmıyom instagram da takılıyom bir de 1 dk lık falan instagram için edit yapıyom yani bana batarya ve fotoğraf önemli
dostum şarj izledim realme 6 1 saatte şarj oluyo redmi note 9 pro 2 saatte batarya bitme süresi aralarında 30 dakika varBatarya konusunda rn 9 pro kullanan biri olarak söylüyorum çok iyi, sabahtan akşama kadar elimde 1 günü rahat çıkartıyor.
fakat telefon 3.500 tl çıkamam daha fazla 3000 tl bile olmayabilir babamın haberi yok onun fikrini bilmiyorumRedmi note 9 pro büyük ve kaba bir telefon bunu göz önünde bulundur alırken. Canlı incelemeni öneririm mağazada.
Bataryada 30 dk 1 saat kazanacam diye cebe sığmayacak telefon alma. Bak Realme 6 pro'yu incele pişman olmazsın alırsan.
1 saatte sıfırdan 100e tam şarj oluyor benimki. Ekran süresi olarak bütün gün elimde olmasına rağmen 13-14 saat alıyorum.dostum şarj izledim realme 6 1 saatte şarj oluyo redmi note 9 pro 2 saatte batarya bitme süresi aralarında 30 dakika var
Bende onu öneririm.Arkadaşlar Realme 6 nasıl ??
Tamam o zaman Redmi Note 9 Pro aldostum oyun oyanmıyom instagram da takılıyom bir de 1 dk lık falan instagram için edit yapıyom yani bana batarya ve fotoğraf önemli
hangi şehirdesin?dostum baktım da satan 2 3 kişi var onlarda yurtdışı
mersindeyim dostumhangi şehirdesin?
ya dostum çok arada kaldım oppo mu alsam redmi mi alsam realme mi yaSıfır cihaz alabiliyorken ikinci el mi alsın?
Daha iyi cihaz almak isterse 2. ele yönelebilir diye yazdım benim cevabım RN9 Pro.Sıfır cihaz alabiliyorken ikinci el mi alsın?
Realme bana daha iyi geliyor ama sen bilirsin Mediatek oyun oynayacaksan bulaşma uzun vadede sıkıntı.ya dostum çok arada kaldım oppo mu alsam redmi mi alsam realme mi ya
dostum dediğim gibi oyun oynamayım instagram da takılıyomDaha iyi cihaz almak isterse 2. ele yönelebilir diye yazdım benim cevabım RN9 Pro.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Realme bana daha iyi geliyor ama sen bilirsin Mediatek oyun oynayacaksan bulaşma uzun vadede sıkıntı.
Redmi Note 9 Pro öneriyorum ağır bir cihaz olmasından başka dezavantajı yok bu durum biraz bataryadan kaynaklı 5020mAh batarya var ama siz de önceliğinizin batarya olduğunu söyledinizya dostum çok arada kaldım oppo mu alsam redmi mi alsam realme mi ya