Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende kullanıyorum gayet memnunun Reno 2z'den.
Amoled ekran ve tam ekran olması çok büyük artı bence. ( IPS başka telefonları elime alınca görüntü kalitesi farkı baya fark ediyor göz amoled'e alışınca arıyor resmen. )
Pil gayet başarılı hızlı şarjda aynı şekilde. Tam ekran deneyimi güzel. Kameralar pek kamera ile işim olmuyor ama göze güzel geliyor çektiğim fotolar. Fİyatına göre yeterli .
Mavi rengini kullanıyorum ben Çok memnunum 3099 TL mi 3129 TL mi ne o fiyatlara almıştım. Benim ihtiyaçlarımı karşılıyor. Arkası cam çerçeveleri alüminyum ve mavi rengi premium duruyor. Malzeme kalitesi güzel. ( Ben aldığımda içinden deri gibi olan kılıf çıkmadı) Sonradan aldım çok daha şık duruyor deri OPPO markasının açıkta olduğu kılıf. Orta kısmı mavili yanarlı dönerli olduğu için kılıftan güzel görünüyor.
Ben oyun oynamadığıma işlemci performansı gayet yeterli bana. ( Şuan tek sıkıntı Android 10 gelmedi. 1 hafta kadar önce Hindistanda çıktı bu ay sonuna kadarda Türkiye'ye gelecek deniyor onu bekliyom. )
Evet uzun zamandır kullanıyorum 3000e almıştım, kamerası çok çok iyi. Pubg oynuyorum hiç kasma yaşamadım. Chrome da aşağı sürüklerken takılır gibi oluyor sadece bunu da dert etmedim. Pili uzun süre oyun oynadığımda da 1 günü rahat çıkarıyor. Genelde 2 günde bir şarj ediyorum