Reno 2Z yerine Redmi Note 9 Pro almanızı öneririm3100 lira bandında kamerası iyi olan ve full ekran olan telefon arıyorum
mi note 10 lite ye kadar çıkamıyorumBiraz çıkıp Mi Note 10 Lite'a bakmanızı öneririm.
o telefonunda kamerası toz alıyormuşReno 2Z yerine Redmi Note 9 Pro almanızı öneririm
Onun kamerası oppo kadar iyimi birde ekranı amoled olsun istiyorumBence fiyatı biraz pahalı onun yerine daha iyi olan Realme 6'yı öneririm. Ya da bütçeyi biraz zorlarsanız Mi Note 10 Lite daha iyi bir seçenek olur.
Amoled olsun istiyorsanız o zaman Mi Note 10 Lite'a bakın derim ama 90hz avantajı olan bir cihaz, yani LCD olup olmaması çok da fark etmez açıkçası.Onun kamerası oppo kadar iyimi birde ekranı amoled olsun istiyorum
Bu bütçede arka kamera performansı en iyi olan cihaz Mi Note 10 Lite diye biliyorum ekran konusunda da Amoled ve HDR10 destekliyorOnun kamerası oppo kadar iyimi birde ekranı amoled olsun istiyorum
o kadar çıkamıyorum malesefBu bütçede arka kamera performansı en iyi olan cihaz Mi Note 10 Lite diye biliyorum ekran konusunda da Amoled ve HDR10 destekliyor