oguzhanb3y
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 140
Arkadaşlar oppo realme 7 aldım pubg de full 39-40 FPS veriyor acaba telefonda FPS limit mi var bilginiz varsa yazar mısınız rica ediyorum
Hayır aslında ikisi denk işlemciler. Donanımlarına bakın neredeyse tamamen aynılar. G90T'nin 60FPS verebilmesinin sebebi MTK'nın üzerinde çalışmış olması.Helio G90T 60 fps verebiliyordu G95 daha iyi bir işlemci olmasına rağmen veremiyor. Dediğiniz gibi bence de bir limit getirilmiş.
Anladım 60 fps verebilmesi için özellikle üzerinde çalışıldığını bilmiyordum. O zaman G95'in 60 fps verememesi normal sonuçta orta segment işlemci.Hayır aslında ikisi denk işlemciler. Donanımlarına bakın neredeyse tamamen aynılar. G90T'nin 60FPS verebilmesinin sebebi MTK'nın üzerinde çalışmış olması.
Aynı Oneplus 8 serisi gibi özel bir optimizasyon çalışması vardı G90T'de. Ve sadece Pubg'de idi.
Sadece GPU frekansı 100 Mhz daha fazla ama o bir fark yaratmaz. İkisi tamamen denk bile denilebilir.
Evet. Zaten aslında işlemci içi ısıya bakıldığında G90T deli gibi ısınıyordu yüksek performans için tasarlandığından dolayı.Anladım 60 fps verebilmesi için özellikle üzerinde çalışıldığını bilmiyordum. O zaman G95'in 60 fps verememesi normal sonuçta orta segment işlemci.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Ama çok şükür dün geldi elime hiç bir yerde kasma donma yok pubg oynuyorum genelde kasma yok böyle devam eder inşAllah