Selam arkadaşlar. Benim Oppo A15 telefonum var. Oyun videoları çekiyorum fakat telefonda video çekerken video esnasında ekran kaydedici kendiliğinden kapanıyor. Gidiyor yani video yarım kalıyor. Çözümünü bilen varsa yazabilir mi?
Evet ben de o uygulamadan suphelenmistim. Oyun alanında yok ama tüm oyunlarda oyun alanı kullanılıyor nasıl devre dışı birakabilirim?2 gb ram olan telefonda oyun oynarken video kaydı biraz zor gözüküyor. Tabiki oyuna göre değişebilir. Bendede aynı telefon var ordan sana cevap vermek istedim. Ben böyle bir deneme yapmadım ama Belki oyunu "oyun alanı" uygulamasından çıkarırsan faydalı olabilir. Çünkü orda oyunu açtığın zaman diğer herşeyi kapatıyor.
AZ Screen Recorder kullan.
Onu da daha önce denemiştim sonuç aynı şimdi denedim.AZ Screen Recorder kullan.
Oyun alanı uygulamasında ayarlarEvet ben de o uygulamadan suphelenmistim. Oyun alanında yok ama tüm oyunlarda oyun alanı kullanılıyor nasıl devre dışı birakabilirim?
Oyun alanı uygulaması içinde ayarlardan dilediğin oyunu kapatabilirsin.Evet ben de o uygulamadan suphelenmistim. Oyun alanında yok ama tüm oyunlarda oyun alanı kullanılıyor nasıl devre dışı birakabilirim?