Oppo A15 telefonumda oyun videosu çekerken ekran kaydedici video esnasında kapanıyor.

DRKISHERE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Selam arkadaşlar. Benim Oppo A15 telefonum var. Oyun videoları çekiyorum fakat telefonda video çekerken video esnasında ekran kaydedici kendiliğinden kapanıyor. Gidiyor yani video yarım kalıyor. Çözümünü bilen varsa yazabilir mi?

Cem özgür

Asistan
Reaksiyon puanı
94
2 gb ram olan telefonda oyun oynarken video kaydı biraz zor gözüküyor. Tabiki oyuna göre değişebilir. Bendede aynı telefon var ordan sana cevap vermek istedim. Ben böyle bir deneme yapmadım ama Belki oyunu "oyun alanı" uygulamasından çıkarırsan faydalı olabilir. Çünkü orda oyunu açtığın zaman diğer herşeyi kapatıyor.

DRKISHERE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
2 gb ram olan telefonda oyun oynarken video kaydı biraz zor gözüküyor. Tabiki oyuna göre değişebilir. Bendede aynı telefon var ordan sana cevap vermek istedim. Ben böyle bir deneme yapmadım ama Belki oyunu "oyun alanı" uygulamasından çıkarırsan faydalı olabilir. Çünkü orda oyunu açtığın zaman diğer herşeyi kapatıyor.
Evet ben de o uygulamadan suphelenmistim. Oyun alanında yok ama tüm oyunlarda oyun alanı kullanılıyor nasıl devre dışı birakabilirim?

Cem özgür

Asistan
Reaksiyon puanı
94
Evet ben de o uygulamadan suphelenmistim. Oyun alanında yok ama tüm oyunlarda oyun alanı kullanılıyor nasıl devre dışı birakabilirim?
Oyun alanı uygulamasında ayarlar
Oyun alanı uygulaması içinde ayarlardan dilediğin oyunu kapatabilirsin.
Birde yapacak bir şey daha olabilir. Telefon ayarlarında, ekran kaydı ayarı var orda video çözünürlüğünü 480 yada daha düşük olursa bir ihtimal çözüm olabilir. Denemek lazım