Operaya ikinci monitörde farklı sekme, pencere ayarı

tugbagaleri

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
Merhaba arkadaşlar eskiden yine böyle bir sorunum olmuştu sanera adlı üye yardımcı olmuştu

yeni sürümde sadeleştirme ayarlarım bozuldu sanırım iki monitör kullanıyorum ikinci ekrana operada
ayrı bir sekme açıyorum fakat bu ekranın olabildiğince sade olması gerekiyor sekmeyi seçeneği ikinci ekrandan kaldırıyorum fakat bu sefer ana ekrandanda kayboluyor ikinci penceredeki sayfada yaptığımız sadeleştirme seçeneklerinin ilk açtığımız pencereyi etkilememesi için ne yapmam lazım bilen varmı ? ...

tugbagaleri

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
47
Daha önceki sürümde yapıyordum güncelleme aldıktan sonra dediğim şeyi yapamıyorum yani ikincibir opera olmadanda oluyordu

örnek : ilk açığım pencerede birden fazla sekme kutucuğunun görünür şekilde olan sayfalar açtım bu pencereden bir sayfayı 2. monitöre atmak için ilk açmış olduğum pencereden alarak dışarı çıkardım dışarı çıkardığım penceredeki sekme kutusunu kaldırdım ve sayfa oldukça sadeleşti yaptığım bu değişiklik ilk açtığım penceredeki sekme kutusunun kaybolmasına sebep olmuyordu sayfa ayarları birbirinden bağımsız işliyordu ama bu sürümde her yaptığım değişiklik her pencere için geçerli oluyor....