Durmuş1441
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Merhaba arkadaşlar.Aklıma bir soru takıldı.Ben bir öperatör açmak istiyorum.Peki bunu nasıl yaparım?
İlk kez duyduğum bir soru bildiğimiz hat şirket açmak istiyorsun doğrumu hocam. Türkcell vereceğini sanmıyorum ama tt ye git konuş kendi hat şirketimi açacam de onlar yardımcı olurlar onların şebekesi üzerinden yok ben sıfır dan açacam dersen baz istasyonu falan filan ancak Türkiye holdinklerin den biriyseniz üstesinden kalkarsınızMerhaba arkadaşlar.Aklıma bir soru takıldı.Ben bir öperatör açmak istiyorum.Peki bunu nasıl yaparım?
16 yaşında mı açıcaksınMerhaba arkadaşlar.Aklıma bir soru takıldı.Ben bir öperatör açmak istiyorum.Peki bunu nasıl yaparım?
Vallahi kardeşim bak ben yaşına hiç bakmamıştım16 yaşında mı açıcaksın
ILERIKI ZAMANLARDA.Vallahi kardeşim bak ben yaşına hiç bakmamıştımgerçi para varsa açar babasının üzerine
Doğru peki bütçesi nekadar olur veya tt üzerinden açsam yani tt altyapısını kullanarak kaç tlye mâl olurİlk kez duyduğum bir soru bildiğimiz hat şirket açmak istiyorsun doğrumu hocam. Türkcell vereceğini sanmıyorum ama tt ye git konuş kendi hat şirketimi açacam de onlar yardımcı olurlar onların şebekesi üzerinden yok ben sıfır dan açacam dersen baz istasyonu falan filan ancak Türkiye holdinklerin den biriyseniz üstesinden kalkarsınız![]()
O zamana kim bilir kanunlar değişir sen o gün aç bir şirket sana söz destek için ben alacam BirtaneILERIKI ZAMANLARDA.
Şöyle bi 10 12 milyon$ civarı ayırsan yeter sanırımILERIKI ZAMANLARDA.
--- Gönderi Güncellendi ---
Doğru peki bütçesi nekadar olur veya tt üzerinden açsam yani tt altyapısını kullanarak kaç tlye mâl olur
Doğru peki bütçesi nekadar olur veya tt üzerinden açsam yani tt altyapısını kullanarak kaç tlye mâl olurİlk kez duyduğum bir soru bildiğimiz hat şirket açmak istiyorsun doğrumu hocam. Türkcell vereceğini sanmıyorum ama tt ye git konuş kendi hat şirketimi açacam de onlar yardımcı olurlar onların şebekesi üzerinden yok ben sıfır dan açacam dersen baz istasyonu falan filan ancak Türkiye holdinklerin den biriyseniz üstesinden kalkarsınız![]()
O zamana kim bilir kanunlar değişir sen o gün aç bir şirket sana söz destek için ben alacam Birtane
En az 5 milyon bütçe gerekli öyle kolay işler deyil bunlarDoğru peki bütçesi nekadar olur veya tt üzerinden açsam yani tt altyapısını kullanarak kaç tlye mâl olur
![]()