Operatörler ve Çift Taşıyıcı Teknolojileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan M@STER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Merhaba Dostlar;

Malum tv reklamlarinda,sokakta heryerde karsimiza cikan Cep telefonu operatorlerinin Çift tasiyici teknoloji reklamlari henuz ulkemizde 3G tam olarak yayilmamisken birde ustune cift tasiyici teknolijisini destekleyen cihazlarda kullanilabilir demeleri biraz aldatmaca kurmaca gibi acikcasi bu sektorden gelen biri olarak teknolojilerinin ne kadar ileride ve geride oldugunu tahmin edebiliyorum, Ulkemizde ucra yerlerde veya sehrin gobeginde telefon cekmiyoorr dememiz ne kadar absurtse bu cift tasiyicili teknoloji de cok absurt kaliyor. Peki siz ne dusunuyorsunuz operatorlerin cift tasiyici teknolojisi hakkinda?

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ben ilk duyduğumda şaşırdım açıkçası gittim 50 tl verdim vınna 21 mbps birde başımıza çift taşıyıcılı çıktı ben daha 1 mbpsyi zor görürken çift taşıyıcıyla 43ü n..görürüm :D

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ben ilk duyduğumda şaşırdım açıkçası gittim 50 tl verdim vınna 21 mbps birde başımıza çift taşıyıcılı çıktı ben daha 1 mbpsyi zor görürken çift taşıyıcıyla 43ü n..görürüm :D

Dogru soyluyorsun vallahi o 43 mbps destekleyen modemler piyasada yok daha bayilerde yok olsa bile sebekeden sinyal gelmiyor ki kaldi ki 3G bile cekmiyor :))

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Turkcell 3G' den memnunum bir çok yerde çekiyor, çekmediği yer çok nadir.

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Her Zaman Kablosuz Teknolojilerde Sık Olan Birşey Bunları Zaten Reklamlarında Söylüyorlar Coğrafi Etkenler Aradaki Mesafe Farkı Vb Gibi En Basitinden Evde Kullandığımız Kablosuz Modemler Bir Odadan Öbür Odaya Geçtiginiz Zaman Çekim Gücü Düşüyor

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
izmir'de 3g full çekiyor işıkkent aygaz karşısı full turkcell 3g çekiyor gece işinde çok kullandım hiç hız düşmesi olmadı ch@t527 yoğun kullanımda bayıldı durdu onun dışında sorun yok.turkcell turbo 3g 1gb paket ile vodofone'da benzer durum adam sabaha kadar okey oynardı şikayet etmedi.

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Dogru soyluyorsun vallahi o 43 mbps destekleyen modemler piyasada yok daha bayilerde yok olsa bile sebekeden sinyal gelmiyor ki kaldi ki 3G bile cekmiyor :))
burda önceden 3g 4 çubuktu şimdi 2 çubuk zor çekiyor :angry:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
gene ucuz almışsın biz avea süperjet modemi 59 lira diye aldık 15gb akk fatura 100-110lira geldi modemi 190liraya kilitlediler ikizim sayesinde aslında almasakta olurdu bu modem için mr3020 alında 80lira kardeşim avea'dan daha zararlı ...benim turkcell 3g o zaman da vardı.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Fiyatları düşürmedik ten sonra on taşıyıcıli olsa ne fark eder