Superonline, Kablonet veya TurkNet olabilir.İstanbul esenler de oturuyorum sıkıntı yaratmiyacak bir İnternet almak istiyorum ev interneti ne tercih edebilirim fiber altyapısı yok
Extranet sitesi üzerinden alt yapınızı sorgulatır mısınız? Ssi buraya atın.
Attırımiyor shift deleteExtranet sitesi üzerinden alt yapınızı sorgulatır mısınız? Ssi buraya atın.
En fazla 75 mbs diyorExtranet sitesi üzerinden alt yapınızı sorgulatır mısınız? Ssi buraya atın.
Netspeed, türknet, Millenicom gibi sağlayıcılara bakabilirsiniz. Bütçe sorunum yok dersen telekomdan al geç.Mesaj otomatik birleştirildi:
Attırımiyor shift delete
Mesaj otomatik birleştirildi:
En fazla 75 mbs diyor
Vodofone var 2 cihaz bagalndimi bitti direk donuyor e-devlet üzerinden vazcayacagim ama ne alabilirim diye düşünüyorumNetspeed, türknet, Millenicom gibi sağlayıcılara bakabilirsiniz. Bütçe sorunum yok dersen telekomdan al geç.
Bulunduğunuz konuma göre değişir, ben türknet kullanıyorum memnunum.Vodofone var 2 cihaz bagalndimi bitti direk donuyor e-devlet üzerinden vazcayacagim ama ne alabilirim diye düşünüyorum
TürkNet'e bakabilirsiniz.İstanbul esenler de oturuyorum sıkıntı yaratmiyacak bir İnternet almak istiyorum ev interneti ne tercih edebilirim fiber altyapısı yok
Kablo net yok evimdeFiber değilse Türknet e bulaşma. Çok sorunlu bir sistem. Müşteri hizmeti desen zaten yok.
Kablonet varsa çok iyi olur yoksa Superonline. Bugün bir arkadaşım sabah kablonet i aramış başvuruya öğren kurmaya gelmişler interneti ? aynı gün kurulum yani.
Yok hani ben türknet istiyorum derseniz hala daha önermem ben çok sorun yaşadın kesinti kopma olması muhtemel. İlle de türknet derseniz 1 ay deneyip çıkın derim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı günde kurulum yapan başka bir İSS var mı varsa buyurun.
1mb ve üzeri atılmıyor. Ekran görüntüsünü kırparak veya whatsapptan birini atarak boyutu fazlasıyla küçültebilirsinAttırımiyor shift delete
Superonline?Kablo net yok evimde