• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Opera

auschwitz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar Opera'yı yükledim gayet başarılı bir programa benziyor ancak daha önceden kullanmadığımda hangi eklentilerini kurcağımı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim :)

Hiç bir şey kurmana gerek yok.. Hemen hemen herşey standart olarak geliyor zaten.

Ben tema falan deiştiririm die bekliodum :D :D kura kura bi hesap makinesi kurdum :D :D

operanın son sürümünü kurdum gayet hızlı ama bazı sorunlarla karşılaştım, opera sewerler yardım ederse sevinirim

-mesela yerimi araç çubuğundaki dizinlerden biri açıkken diğer dizine geçtiğimizde, dizindeki yer imleri firefoxda otomatik olarak açılıp kayıtlı yerimlerini görebiliyorsunuz, operada ise açılmıyor

-dizindeki yer imlerini kendi isteğime göre sıralayamıyorum(opera ayaralarında a-z ye, son açılana göre seçenekler sunmuş ama ben kendi sıralamamı oluşturamıyorum)

- reklamlar engellemek için eklenti mevcut mu,

-firefoxtaki easy drag to go eklentisinin benzeri var mı operada, yada ayarlarla mümkün mü