Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Opera açık kaynak kodlu bir tarayıcı değildir. O yüzden eklenti ve toolbar gibi şeyler Opera'da yoktur.
Widget denen küçük araçlar vardır, arkadaşın verdiği linkten işine yarayacak olanları seçebilirsin. Mesela ben todo list widget'ını kullanıyorum. Yapılacak şeyler listesi.
Oradaki liste dışında eklenti diyebileceğimiz bir şey yok. Widget developer'ları için Opera SDK (software development kit) var, ilgilenirsen onunla kendin de widget yazabilirsin.
Türkçe'ye de birazcık dikkat lütfen
geçen başka bi arkadaşımın evinde onun bilgisayarından SDN ye girdim baktım ki her yer reklam içim den "aaaa siteye ne yapmışlar her yer reklam dolmuş." dedim. Sonra eve gidince farkettim ben bütün reklamları engelledigim için görünmüyor o kadar uzun zaman olduki hatırlayamamışım.
Bu hikayeden çıkartılabilecek sonuç: SDN reklamsız çok daha güzel bi site ve opera içerik engelleme sistemi çok mübarek bişi