Opera 9.51 çıktı!

jetgil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Opera, gerçekten süper bir web browser. 9.5 sürümü zaten tam bir tasarım harikası. B)

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5
http://en.wikipedia.org/wiki/Browser_timeline sitesinden de görebileceğiniz gibi Opera 1994 yılında çıktı. Ve 1994 yılında Opera'da sekmeler vardı.1994 yılında Internet Explorer denen birşey yoktu.Sekmeler ilk kez Opera tarafından bulunmuş ve kullanılmıştır. Firefox yada Internet Explorer mı? Onlar Opera'ya teşekkür borçlu. Çünkü kendilerinin pek çok özelliği Opera'dan aldığı bilinen bir gerçek. Eğer Opera olmasaydı şu anda bir web tarayıcısında kullandığımız özelliklerin yarısı olmazdı.

kosov@li

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Timeline of web browsers - Wikipedia, the free encyclopedia sitesinden de görebileceğiniz gibi Opera 1994 yılında çıktı. Ve 1994 yılında Opera'da sekmeler vardı.1994 yılında Internet Explorer denen birşey yoktu.Sekmeler ilk kez Opera tarafından bulunmuş ve kullanılmıştır. Firefox yada Internet Explorer mı? Onlar Opera'ya teşekkür borçlu. Çünkü kendilerinin pek çok özelliği Opera'dan aldığı bilinen bir gerçek. Eğer Opera olmasaydı şu anda bir web tarayıcısında kullandığımız özelliklerin yarısı olmazdı.

aynen kardeşim katılıyorum sana. hem son sürümüyle de iddaasını bence koruyor..

WaterBoy

Profesör
Reaksiyon puanı
5
firefox sorun çıkardığından beri opera kullanıyorum çok memnunum bu sürümüde indirdim heralde artık opera kullanıcam.

centigrade

Doçent
Reaksiyon puanı
4
yanlız ben yakın zamanda operanın 9.52 sürümünü indirdim.ama beta diyolardı.acaba bu 9.51 le aynı mı yoksa farklı mı???
yakın zamanda 9.51 forumda verildi diye hatırlıyorum.forumu kurcalamam lazım.

paylaşım için saol

MrMusty

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben sonuna kadar operacıyım ama firefox u da eksik etmem :D

jetgil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, dediğim gibi bazı web sitelerinde ki hareketli birtakım şeyleri explorer ve firefox da görebiliyoruz ama opera da hala bu kısımlarda sorunlar var sizce düzeltilecekmi bu kısmlar opera da bir bilginiz varmı?

itsfresh

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar, dediğim gibi bazı web sitelerinde ki hareketli birtakım şeyleri explorer ve firefox da görebiliyoruz ama opera da hala bu kısımlarda sorunlar var sizce düzeltilecekmi bu kısmlar opera da bir bilginiz varmı?

Flash playerde sorun yaşıyor olabilirsin vereceğim bağlantıdan tüm tarayıcıları kapatıp programı çalıştır. link: http://download.macromedia.com/pub/labs/flashplayer10/flashplayer10_install_plugin_070208.exe

ayrıca benimde kullandığım operanın son versiyonunu deneyebilirsin,
opera 9.52beta: http://snapshot.opera.com/windows/o952s_10092m.exe

Son düzenleme:

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Valla Opera 9.2* sürümlerinde bendede öyle sorunlar vardı ama 9.50 ile hiç öyle sorun yaşamadım.

ulvi_kcky

Doçent
Reaksiyon puanı
0
9.2 serisinde bende flash larla sorun yaşıyordum ama 9.5 sürümünde daha hiç bi sorun yaşamadım.

ultumdur

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bencede son sürüme yükselt sorun yaşamıyorum ben

manTIK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sistemimde hemen hemen tüm browserlar yüklü. Sıralmada birinciyi sölemeye gerek yok sanırım :razz:

Opera son sürümüyle bence gayet başarılı. Tek geçerim...

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Ama 9.51 versiyonunda video izlerken sorun çıkıyor. Mesela 4-5 sn oynatıyor sonra takılı kalıyor ilerlemiyor.?