Opera 9.50 Video Problemi

Reallist

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Videolar takılıyor. Aynı sorunu yaşayanlar varmı ?

Reallist

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Flah player olan herhangi bir site. Metacafe mesala

xeus10

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bazen oluya sen ama site tercihlerine bak istersen

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Flash Player'ın son sürümünü kullanıyorum, (zira iki üç gün önce indirdim) ve Opera 9.5 ile bütün sitelerdeki videolar üç saniye oynatıp takılıyor. Daha önce de Opera bu problemi yapıyordu. Bence sorun Flash Player'da olsa, diğer tarayıcılarımda da donma yapardı, ama sadece Opera'da yapıyor. Belki de Opera ile Flash Player arasında bir uyumsuzluk var ya da daha önce olduğu gibi Opera bir hataya neden oluyor.

Netjackson

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Opera 9.51 beta kullanıyorum.Ondan önceki sürümlerini de kullandım ama hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım.Javascriptleri aktif hale getirmeyi ya da profile dosyasını silmeyi deneyebilirsin.

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ben de böyle bir problem almadım. benım derdım java applet lerın acılması ıle ılgılı.
Cok nadır olarak  girdigım oyun sıtelerınde java acamıyorum :(

acıkcası bıraz da guzel oluyor zira o kadar zaman bana kalıyor ama  yıne de sorun yanı :D

Netjackson

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Applet uygulamasının açılmadığı sayfaya sağ tıklıyoruz, "Site tercihleri" sekmesine tıklıyoruz. Karşımıza çıkan pencerede "açılan pencereleri kabul et" diyoruz ve aynı penceredeki "ağ" sekmesini tıklıyoruz.Açılan sekmede aşağıda üstünde "Tarayıcı tanımlaması" yazan bi kutucuk var.Orada "opera olarak tanıt" yazan yeri "internet explorer olarak tanıt" şeklinde değiştiriyoruz ve tamam diyip çıkıyoruz. Sayfayı kapatıp tekrar açınca artık oyunlara girebilirsiniz.

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Netjackson dedi ki:
Applet uygulamasının açılmadığı sayfaya sağ tıklıyoruz, "Site tercihleri" sekmesine tıklıyoruz. Karşımıza çıkan pencerede "açılan pencereleri kabul et" diyoruz ve aynı penceredeki "ağ" sekmesini tıklıyoruz.Açılan sekmede aşağıda üstünde "Tarayıcı tanımlaması" yazan bi kutucuk var.Orada "opera olarak tanıt" yazan yeri "internet explorer olarak tanıt" şeklinde değiştiriyoruz ve tamam diyip çıkıyoruz. Sayfayı kapatıp tekrar açınca artık oyunlara girebilirsiniz.

ileti sayına gurban +12312312312 rep :D

Netjackson

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
annttiigs dedi ki:
Netjackson dedi ki:

ileti sayına gurban +12312312312 rep :D

Tamam aranıza yeni katılmış olabilirim bunu yüzüme vurmanız mı lazımdı yani :D

forever

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende de oluyor du imeem de sürüm güncelle bişeyi kalmıyo

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Flash Player'ın son sürümünü kullanıyorum, (zira iki üç gün önce indirdim) ve Opera 9.5 ile bütün sitelerdeki videolar üç saniye oynatıp takılıyor. Daha önce de Opera bu problemi yapıyordu. Bence sorun Flash Player'da olsa, diğer tarayıcılarımda da donma yapardı, ama sadece Opera'da yapıyor. Belki de Opera ile Flash Player arasında bir uyumsuzluk var ya da daha önce olduğu gibi Opera bir hataya neden oluyor.

Aynı sorun bende de var. Videolar 3sn oynuyor sonra duruyor. Son flash sürücüsünü de yükledim ama hala aynı sorun devam ediyor.:wacko: