DarkProKnight
Öğrenci
Merhabalar.Belediye pikabının carmasi sonucunda bu hasar olustu.Bu hasar nasil tamir edilecek.Experde boyalı gözukurmu? Bide o parçanın belirli bir adı varsa söylermisiniz.
Pikapda cizik bile yok kosesindeki demiri vurmusAdam kötü çarpmış tek çözüm servis gibi gözüküyor. babam bana eskiden göçük olunca içten vur derdi şaka için... geçmiş olsun biraz masrafı olacaktır. Belediye pikabı ne durumda şu anda?
Bazı tanıdığım ustalara gösterdim.Yaparım diyenler var.Adam kötü çarpmış tek çözüm servis gibi gözüküyor. babam bana eskiden göçük olunca içten vur derdi şaka için... geçmiş olsun biraz masrafı olacaktır. Belediye pikabı ne durumda şu anda?
bunun gibi nice hasarları onarabilen ustalar var hocam, pek sağlıklı olucağını bende düşünmüyorumO hasarı yaptırırsanız o ustaya helal olsun demek istiyorum. O kadar net.
Bu işin içerisinde yaklaşık olarak 12 senemi verdim. Hasar araçlarını gözlemliyor ve sigorta şirketlerine hasar bildirimlerini yapıyorum.
Söz konusu hasar ile ilgili çamurluğun almış olduğu darbe ile onarımı mümkün olarak gözükmüyor. Yapılır mı yapılır ama pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum.
Ben yok demiyorum, evet var ancak dediğimiz gibi sağlıklı olacağını sanmıyorum.bunun gibi nice hasarları onarabilen ustalar var hocam, pek sağlıklı olucağını bende düşünmüyorum![]()