Onur Kıvrak isyan etti!

mazruf

Guru
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,097
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
293
Yaş
41
Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da kaleci Onur Kıvrak, karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya'ya eleştirilerde bulunarak, "26 yaşındayım ve futbolu bırakma noktasına geldim. Bu futbolu oynamak istemiyorum" dedi.

onur-kivrak_1.jpg


Maçtan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan ve oldukça sinirli olduğu görülen milli kaleci, Trabzonspor'un hakkının yendiğini savunarak, "En son hakemlere bahane bulmak isterim. Şu ana kadar demeçlerimde hakemleri eleştirmedim. Ben anlayamıyorum, katlediyorlar. Öyle bir şey ki unutulmasın, bakılsın. Yediğimiz golden önce faul var ve oyun devam ettirildi. Hakeme bir şeyler söylüyoruz, bizi tahrik edici gülümsemeler, 'başımdan git' tarzı konuşmalarla karşılaşıyoruz" diye konuştu.

Onur Kıvrak, Türk futbolunda güvensiz bir ortamın olduğunu ileri sürerek, şunları kaydetti:

"Burada neyin mücadelesini veriyoruz. Trabzonspor, Türkiye Cumhuriyeti'nin bir takımıdır. Avrupa'da ülkemiz için puanlar alıyoruz. Bizim sayemizde takımlarımız Şampiyonlar Ligi tehlikesiyle karşılaşmıyor. Ancak ülkemizde Trabzonspor bu haritadan çıkarıldı mı, ben mi bilmiyorum? Ülkemizin bir takımıyız. O kadar güvensiz bir ortam var ki neyin mücadelesini vereceğimizi bilmiyorum. 26 yaşındayım ve futbolu bırakma noktasına geldim. Bu futbolu oynamak istemiyorum. O kadar doluyum. Yıllardır hep aynı şeyler, gerçekten sıkıldım."

LİG TV

[video=youtube;ckCC3IUYk2g]http://www.youtube.com/watch?v=ckCC3IUYk2g[/video]
 

semih61

Profesör
Katılım
26 Ekim 2011
Mesajlar
1,456
Reaksiyon puanı
43
Puanları
228
taraftarın tercümanı oldu resmen...
 
Üst