Onur Kıvrak bombası!

Reaksiyon puanı
10,315
[h=3]Onur Kıvrak bombası![/h]
1325505079-onurkivrak.jpg

[h=4]Onur Kıvrak'ın yaptığı bir birinden müthiş kurtarışlar spor medyasında günün konusu oldu.[/h]

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ilk karşılaşmasında,Trabzonspor ligde 3-0 yenildiği Eskişehirspor'u net bir skorla 2-0 yendi.

Bu maçta en çok konuşulan olay, genç kaleci Onur Kıvrak'ın yaptığı bir birinden müthiş kurtarışlar oldu.
Bugün Türkiye'nin en büyük gazete ve internet sitelerinin Onur Kıvrak ismiyle takdir edildiğini görüyoruz.

İşte bu yorumlar:
Fotomaç: On üzerinden Onur!

Amk: Trabzon'un Onur'lu duruşu!

Fanatik: Trabzon'nun Onur'u!

Mynet: Onur Devleşti!

Lig Tv: Maçı Onur Kazandı!

Evet bu yorumların hepsini Onur Kıvrak anasının ak sütü gibi hak etti. Ancak, Onur bu takdirleri sadece bu maçta değil, oynadığı her maçta hak etti! Ama Trabzonspor istenen sonuçları alamıyor diye, kimse Onur'un hakkını Onur'a vermedi!

Ancak İnternetspor, skor yazarlarının aksine, Hasan Perioğlu farkıyla maçtan önce yaptığı ''NEDEN TRAB'SON'' başlıklı yorumda, ''Onur Kıvrak ile Tolga Zengin, yabancı kaleciler dahil Türkiye'nin en büyük kalecileridir'' diyerek spor severlerin dikkatini çekmişti!

kaynak

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Muslera giderse Galatasaray'fa görmek istediğim kaleci bu. Zor olmasa gerek :D

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Hem de ne bomba

[video=youtube;5UNDcncMvig]http://www.youtube.com/watch?v=5UNDcncMvig[/video]​

Reaksiyon puanı
10,315
Muslera giderse Galatasaray'fa görmek istediğim kaleci bu. Zor olmasa gerek :D

trabzon durmadan fenerbahçeyle uğraşırken galatasaray sürekli damından bir tuğla uçurup götürüyor, farkında bile değil.
asıl şampiyonluklarını kimin çaldığını görmüyorlar bile! :D

İOS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Onur Harbiden İyi Kaleci Milli Takım İçinde Önemli

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Onur iyi kaleci musleranın yedeği olacağını sanmam.yerinde olsam avrupa da oynarım :)
günün de olduğunda gol izni vermiyor.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
trabzon durmadan fenerbahçeyle uğraşırken galatasaray sürekli damından bir tuğla uçurup götürüyor, farkında bile değil.
asıl şampiyonluklarını kimin çaldığını görmüyorlar bile! :D

Seyyah üstat, maalesef konu fener olunca diğer konularda gördüğümüz Üstatlığının dışına çıkıyorsun. Ama yapacak birşey yok...Fanatiklik biraz olsun böyle şeylere neden olabilir deyip geçelim bu konuyu..

Yapmış olduğunuz HEDEF SAPTIRMA olayına gelirsek... GALATASARAY, fener, beşiktaş ya da Trabzonspor ya da HERHANGİ bir takım herhangi bir takımdan istediği kadar oyuncuyu TRANSFER etmekte serbesttir. Belki biz alışık değiliz ama bunun örnekleri Avrupa'nın birçok yerinde var...Örneğin bunun en çok görüldüğü yer olan italya ya bakmak bile yeterli gelir...Ezeli rakipler Inter ve Milan'ın kendi aralarında nasıl transferler ve takaslar yaptığı hepimizin malumu..

Bizim Trabzon'dan aldığımız futbolcuların geliş biçimlerini yadırgayabilirsiniz, hatta etik olmayan bir durum olduğunu da düşünebilirsiniz ama Yaptığımız Transferlerle TRABZON bitmiştir demek biraz yanlış oluyor kanaatindeyim.. Her takımdan BİR OYUNCU gider bir OYUNCU gelir.. Koskoca Alex'in gidişi bile feneri bozmamışsa Trabzon gibi büyük bir camiayı da hiçbirşeyin bozmaması gerekir...Çünkü adı üstünde BÜYÜK CAMİA... Herkese bu isim verilmez...

Ayrıca şunu unutmayın ki, Trabzonspor'un ya herhangi diğer bir takımın sizle uğraşması için ŞİKE ve benzer herhangi bir nedene ihtiyacı yok... Çünkü her ortamda ortaya çıkan kibirli ruhunuz ve sürekli kendinizi herkesten üstün ve masum görmeniz yeteri kadar neden veriyor millete.. Ayrıca Trabzon ile aramızdaki olaylara sürekli fenerlilerin avukat gibi girip "yaw bak bütün oyuncularınızı aldılar, sizi altyapı gibi kullanıyorlar" demesine de bir türlü anlam veremiyorum...Acaba tüm bunların altında SUÇLULUK PSİKOLOJİSİ mi yatmakta?

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
kesinlikle iyi bir kaleci. sadri yer bu adamın başını garanti.

Reaksiyon puanı
10,315
Seyyah üstat, maalesef konu fener olunca diğer konularda gördüğümüz Üstatlığının dışına çıkıyorsun. Ama yapacak birşey yok...Fanatiklik biraz olsun böyle şeylere neden olabilir deyip geçelim bu konuyu..

sevgili [MENTION=74639]EropaKING[/MENTION], estağfirullah, üstatlık sizin gibi kıymetli kardeşlerimin hüsn-i teveccüh ile taltif eyledikleri ve layık olmadığım bir sıfattır benim için.

buradaki yoruma gelince, inan bana, bazen latife kabilinden yaptığım takılmalardır bunlar. sportif konularda bazen çok pişman olduğum yorumlar yaptığımı kabul ediyorum, fakat kimseyi kırmak, incitmek gibi bir niyetim olmadı hiçbir zaman. ayrıca dikkat edersen gergin ortamlarda mesaj yazmıyorum, uzak durmaya çalışıyorum, eğer girersem de yatıştırıcı özellikte şeyler yazmağa gayret ediyorum.

geride kalan yorumlarına gelince, bunlar tartışılabilir, ama o konularda yazmayacağım. zira bizim halledebileceğimiz mevzular değil, haklı olan zaten haklıdır, haksız olanları ise Allah Tealaya havale eder çekiliriz kenara. elimizden başka bişey gelmez. kibir konusunda şahsım adına Allaha sığınırım diyorum, başka bişey söylemek elimden gelmez. herşeye rağmen herhangi bir kimseyi kırıp üzdümse özür dilerim.

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
sevgili @EropaKING, estağfirullah, üstatlık sizin gibi kıymetli kardeşlerimin hüsn-i teveccüh ile taltif eyledikleri ve layık olmadığım bir sıfattır benim için.

buradaki yoruma gelince, inan bana, bazen latife kabilinden yaptığım takılmalardır bunlar. sportif konularda bazen çok pişman olduğum yorumlar yaptığımı kabul ediyorum, fakat kimseyi kırmak, incitmek gibi bir niyetim olmadı hiçbir zaman. ayrıca dikkat edersen gergin ortamlarda mesaj yazmıyorum, uzak durmaya çalışıyorum, eğer girersem de yatıştırıcı özellikte şeyler yazmağa gayret ediyorum.

geride kalan yorumlarına gelince, bunlar tartışılabilir, ama o konularda yazmayacağım. zira bizim halledebileceğimiz mevzular değil, haklı olan zaten haklıdır, haksız olanları ise Allah Tealaya havale eder çekiliriz kenara. elimizden başka bişey gelmez. kibir konusunda şahsım adına Allaha sığınırım diyorum, başka bişey söylemek elimden gelmez. herşeye rağmen herhangi bir kimseyi kırıp üzdümse özür dilerim.

Üstad şu mesajı çerçevelettirip forumun baş köşesine asmak lazım :)

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
''Onur Kıvrak ile Tolga Zengin, yabancı kaleciler dahil Türkiye'nin en büyük kalecileridir''

Aynen.
Unutmadan Beşiktaş'lı Cenk Gönen'de ligin en iyi kalecilerinden.

EropaKING

Profesör
Reaksiyon puanı
17
sevgili [MENTION=74639]EropaKING[/MENTION], estağfirullah, üstatlık sizin gibi kıymetli kardeşlerimin hüsn-i teveccüh ile taltif eyledikleri ve layık olmadığım bir sıfattır benim için.

Özür dilenecek bir durum yok, Üstat...Ben, sadece futbol gibi GERÇEKTEN de ÖNEMSİZ bir konu yüzünden gereksiz tartışmalarda adınızı görmek istemediğim için böyle bir cevap yazmıştım. Yoksa KESİNLİKLE kötü bir niyetim yoktu.
Daha önce birçok yerde yazdığınız güzel mesajlara şahit olduğumdan, amacımın; sizi öyle mesajlarla hatırlamak olduğunu belirtmek isterim.
inşAllah yazdığım mesaj canınızı sıkmamıştır. Eğer kastımı aştıysam, ben özür dilerim.

Reaksiyon puanı
10,315
Özür dilenecek bir durum yok, Üstat...Ben, sadece futbol gibi GERÇEKTEN de ÖNEMSİZ bir konu yüzünden gereksiz tartışmalarda adınızı görmek istemediğim için böyle bir cevap yazmıştım. Yoksa KESİNLİKLE kötü bir niyetim yoktu.
Daha önce birçok yerde yazdığınız güzel mesajlara şahit olduğumdan, amacımın; sizi öyle mesajlarla hatırlamak olduğunu belirtmek isterim.
inşAllah yazdığım mesaj canınızı sıkmamıştır. Eğer kastımı aştıysam, ben özür dilerim.

yo, estağfirullah. bilakis çok sevindiğimi söylemek isterim. aynı zamanda bana yol gösterici ve daha dikkatli ve özenli olmamı gerektiren bir uyarı levhası olarak algıladığımı söylemek isterim. herkes bunu yapmayabilir, bu yönüyle herkese lazım bir dost yüreği taşıdığınızı da ayrıca belirtmek isterim. Allah razı olsun, ne zaman bir hatamı görürseniz hiç çekinmeden, yüksünmeden bunu belirtin, bir dostun yüzümüze tuttuğu ayna bizi her zaman tozdan, çamurdan koruyacaktır. tekrar teşekkür ederim.

sevgili [MENTION=115926]aagkn[/MENTION], biraz mahçubiyet içinde olsam da teşekkür etmeden geçemedim, Rabbim sizlerden razı ve muin olsun.

tarıkbuğra

Doçent
Reaksiyon puanı
3
anadolu da oynayan futbolcuların genelde en büyük hayali önce istanbul takımlarında oynamak sonra avrupa takımlarında.şikeye bulaşmış bir takımda oynamaktansa g.sarayta oynaması daha doğrudur
g.saraya verdiğimiz futbolcular içersinde sadece selcuktan para kazanamadık.bi kaybımız o oldu
kanımca selcuk ve burak onlara faydası olan futbolcular.engin baytar ın bu sezon pek hayrını göremediler:)keza ceyhun da öyle.umut bulutu katmıyorum.çünkü o bizden avrupa ya fransız takımına gitmişti
sonuçta onur da gidebilir.onun yerini 1461 takımımızın genc file bekcisi fatih'in doldurabileceğine inanıyorum.sözleşmesine de 7.5 mılyon euro yu veren alır maddesi ekletilmiş.kendisine de 2.5 mılyon verilirse toplam malıyetı 10 mılyon euro yu bulur.bu da az para değil