Online Oyunlar?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ankaf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ankaf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu online oyun yapımcılarının para kazanma sistemi nasıldır hep merak ettim nette düzgün cevap bulamadığım için size soruyorum ?

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Arkadaşlar bu online oyun yapımcılarının para kazanma sistemi nasıldır hep merak ettim nette düzgün cevap bulamadığım için size soruyorum ?
Oyunu bir müddet oynadıktan sonra sizin daha ilerlemeniz için oyuna para yatırmanız gerekir yanı premium artılar almak için para ödersiniz bunun dışında oyun içinde veya oyun sitesinde reklamlar olabilir bunlardan para kazanırlar.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Kafasına göre bir eşya yaratıp onu seçkin ve fazladan özellikleri olan bir eşya gibi gösterir. Sonra da parayla bunu satın almanı ister. Parayla satabileceği her şey aslında oyuncular arasında üstünlük sağlayabilecek ve biri görünce diğerlerinin de isteyebileceği şeyler olmalı. Hatta bunu bazı kullanıcılara bilerek dağıtmak bazen daha etkili bile olabiliyor. Tüm bunların yanı sıra oyunla ilgili bir çok şeyi paraya çevirmek iki satır kod eklemeye bakıyor. Oyunu oynayan kişi sayısı arttıkça hem kazanç artıyor hem de oyunun değeri artıyor. Yani isterse ileride bu oyunu bu sayede başka bir yere de satma ihtimalleri oluyor.