online eğitim de iyi bir kurum ?

morkalem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhaba online bir yabancı dil kursu arıyorum ama hep aynı şeyler çıkıyor karşıma. fikirlerinizi alabilir miyim ?

maviskiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Akademik batı dillerine arkadaşımla birlikte kaydolduk gayet iyi gidiyordu ilk üç hafta .coronadan dolayı yüz yüze eğitimler durduruldu bize gelen telefonda yetkililer kaldığımız yerden canlı stüdyodan devam edeceklerini belirttiler Açıkçası önyargılı yaklaştım yüzyüze eğitimle online eğitimin aynı verimi vermiyeceğini düşünüyordum.Online platformları olan İngilizce uzem den dersler başladı.Ulusal kanal gibi hoca sınıfta vermiş olduğu eğitimi stüdyodan dersleri veriyor ,Takıldığımız yerde anlık canlı soru sorabiliyoruz ve speaking dersleri ayrı zamanlarda birebir online yapılıyor gayette memnun kaldık arkadaşımla şu süreçte dil noktasında mağdur olan tüm arkadaşlarımız akademik batı dilleri veya İngilizce uzem platformunu denemelerini tavsiye ederim

mehmetalimutlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Malatya'da yaşıyorum ve adliyede yoğun bir tempoyla çalıştığım için yaşadığım şehirde iş saatlerime uygun ve tam istediğim gibi bir kurs bulamadım. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine akademik batı dillerinin uzaktan eğitim programı için yetkililerden bilgi aldım. Eğitim şekilleri ve kurs programları çok cazip geldi ve eğitim almaya başladım. Online olarak verimli bir şekilde geçen dersler sırasında kaçırdığım yada anlamadığım noktalarda rahatlıkla hocalardan yardım alabildim. Ders saatleri sonrasında video modülünde tekrar edebilme imkanı da olduğundan saat sorunu olmadan rahatlıkla tekrar edebildiğim için fazlasıyla memnun kaldım. Teşekkür ederim ?

morkalem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
pandemi süreci bitti normalleşme sürecine girdik diyorlar ama ne yazık ki ben hala güvenmiyorum. bu konuda sanırım biraz pimpirikliyim. online ingilizce kursu arıyorum bununla ilgili en tutarlı yorumları ingilizceuzem'de ve kısmen udemy de gördüm. bu konuda fikri olan var mı arkadaşlar bir an önce kursa başlamam gerek ?

tekel2000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nedendir bilmiyorum en büyük çocukluk hayalim yurt dışında asker olmaktı. ama altını çiziyorum yurt dışında :) büyüyünce de bu hayalimden hiç vazgeçmedim. sınavlar mülakatlar derken asker oldum. hatta şuan tecrübeli bir asker bile sayılabilirim :) ilk görev yerim muğla dan sonra şark görevim için şırnağa atandım. Meslektaşlarım bilir. yurt dışında görev yapabilmeniz için çoğunlukla (istisnalar hariç) yabancı dil istiyorlar. şırnakta aradığım nitelikte bir dil kursu bulamadığım için istemsizce online eğitime yöneldim. birkaç online demo ders izledikten sonra ingilizceuzem platformundan eğitim almaya başladım. ingilizceuzemi tercih etmemdeki en büyük sebep sınıf ortamından farklı olmadan öğrencinin aktif bir şekilde derse katılabilmesiydi. mesela hoca konuyu anlatırken takıldığınız yeri sorup hemen cevap albiliyorsunuz ve bir başka güzelliği ise çoğu platform da dersleri bir yada iki kere izleme hakkın varken ingilizceuzem de sınırsız bir şekilde izleme hakkınız oluyor. ben memnun kaldım. hatta bir dönem daha eğitim almak istiyorum. ama sizlerden ricam eğitim almadan önce mutlaka demo ders izleyin. ben çok beğendim ama sizin elektriğinizin hocaya uyması önemli bir kriter.

KarabelaGustavo

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Speaking eksiğin varsa camblye ihtiyacına göre 1-3-12 ay üye olup yabancı hocalarla konuşarak kendini geliştirebilirisin hocam

severdesever

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Pandemi'den önce bir dil kursuna gidecektim ısrarcı bir şekilde yüz yüze ve gurup eğitiminden yanaydım fakat pandemi de çıkınca ne yapacağımı bilemedim birkaç grafiker meslektaşımdan duyduğum akademik batı dillerini araştırdım önce ön yargıları mı yıktılar sonra tüm derslerin online ve anlık soru cevapla geçmesi ile bana ingilizce öğrettiler demo derslerinin youtube'da ingilizceuzem kanalından izleyebilirsiniz karar sizin :)

firtinaSibel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Erkek arkadaşım 2 yıl önce almayaya yüksek lisans için gitmişti uzun süredir yerleşmek için beni ikna etmeye çalışıyordu ama özellikle almanca bilmediğim için çok koruyordum ama bir süredşr işsiz olmam almanyaya yerleşme fikrine sıcak bakmamı sağladı.Bulunduğum yerin küçük bir kasaba olmasından dolayı kurslar falan bana baya uzaktı aileme de çok fazla yük olmak istemediğim için onlıne eğitim araştırması yaptım ve İngilizce uzem den onlıne almanca özel ders eğitimi aldım. Başlarda çok zorlandım yaklaşık 36 saat sonra kendimi rahatlıkla ifade edebiliyor durumda olmam ilginçti.

acerbal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İngilizceuzem'i Yükseklisans hocam tavsiye etti. kararsız kaldım. Cambly mi İngilizceuzem mi ?

Reaksiyon puanı
3,029
Yabancı dilden kastın nedir? İngilizce mi? Sınava hazırlanmak amacıyla mı öğreniyorsun yoksa genel olarak İngilizce dilini öğrenmek mi istiyorsun?

salimzalim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
ben sadece dil öğrenmek değil. o dili kültürüyle işlesinler istiyorum beynime :)) çünkü bence bir dil ancak öyle öğrenilir. konu içeriğiyle bu konuda sadece ingizliceuzem.com u beğendim. düşünen arkadaşlara önerilir