11 Ağustos 2015 #1 O OscarLee Öğrenci Katılım 11 Ağustos 2015 Mesajlar 1 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Hiç şüphesiz ki online oyunlarda hile yapiliyor ama ben bulamadim artik sıkıldım hilelilere yenilemekten. Hile yapma konusunda yardim eder misiniz
Hiç şüphesiz ki online oyunlarda hile yapiliyor ama ben bulamadim artik sıkıldım hilelilere yenilemekten. Hile yapma konusunda yardim eder misiniz
11 Ağustos 2015 #2 enesyuksel Profesör Katılım 8 Temmuz 2015 Mesajlar 1,159 Reaksiyon puanı 31 Puanları 228 Hile yapmak yasadışı bir şeydir. Bunun yasal sorumlulukları vardır. Oyun sahibi sizi mahkemeye verip hapise attırabilir. Hilesiz oyunlar oyna.
Hile yapmak yasadışı bir şeydir. Bunun yasal sorumlulukları vardır. Oyun sahibi sizi mahkemeye verip hapise attırabilir. Hilesiz oyunlar oyna.
11 Ağustos 2015 #3 S SDN Okuru SDN Okuru Sevdigim oyunlarin hepsinde hileliler var hapise atabilirler dogru ama hileyi çikarani atarlar yada para cezasi
Sevdigim oyunlarin hepsinde hileliler var hapise atabilirler dogru ama hileyi çikarani atarlar yada para cezasi