Emre yürek
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 3
Beyler öncelikle selam herkese bu ay telefonum kırıldı bu yüzden telefon almam şart oldu son model amiral gemisi telefon almayi düşünüyorum bütçe sıkıntım yok suanĺik 2 telefon arasında kaldim iphone 7 plus ve samsung galaxy s8 plus arasında kaldım bir sürü video izledim ikisinin özellikleri olsun falan ben size telefonda aradığım özellikleri söyleyim ona göre beni yonlendirin. telefonu kullanan kullanıcılar vardır ben sosyal medyayı çok kullanan biriyim fotoğraf benim icin en önemli özellik guzel fotoğraf cekilip instagrama atıp kaliteli fotoğraf olsun istiyorum sizce hangisini almalıyım fotoğraf için potre modu var 7 plusta çok iyi bir özellik o kafamı çok çeliyo acikcasi fotoğraf çekilmeyi sevdiğim için ama s8 in on kamerası daha iyi sanirim izlediğim videolar kadarıyla ya açık konuşmak gerekirse yigidi öldür hakkını yeme s8 in her özelliği kat kat iyi gibime geldi ama fotoğraf benim icin en önemli olduğu için iphone 7 plustaki deki potre modu kafamı cok karıştırdı sırf bu özellik için alinir mi yoksa s8 ile kaliteli selfie ve fotoğraf cekersin takma mi diyorsunuz sağolun simdiden