Öneriniz Ne Olur ?

Hangisinin kamerası daha iyi

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .

Emre yürek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Beyler öncelikle selam herkese bu ay telefonum kırıldı bu yüzden telefon almam şart oldu son model amiral gemisi telefon almayi düşünüyorum bütçe sıkıntım yok suanĺik 2 telefon arasında kaldim iphone 7 plus ve samsung galaxy s8 plus arasında kaldım bir sürü video izledim ikisinin özellikleri olsun falan ben size telefonda aradığım özellikleri söyleyim ona göre beni yonlendirin. telefonu kullanan kullanıcılar vardır ben sosyal medyayı çok kullanan biriyim fotoğraf benim icin en önemli özellik guzel fotoğraf cekilip instagrama atıp kaliteli fotoğraf olsun istiyorum sizce hangisini almalıyım fotoğraf için potre modu var 7 plusta çok iyi bir özellik o kafamı çok çeliyo acikcasi fotoğraf çekilmeyi sevdiğim için ama s8 in on kamerası daha iyi sanirim izlediğim videolar kadarıyla ya açık konuşmak gerekirse yigidi öldür hakkını yeme s8 in her özelliği kat kat iyi gibime geldi ama fotoğraf benim icin en önemli olduğu için iphone 7 plustaki deki potre modu kafamı cok karıştırdı sırf bu özellik için alinir mi yoksa s8 ile kaliteli selfie ve fotoğraf cekersin takma mi diyorsunuz sağolun simdiden

M

Murat Burç

SDN Okuru
Şunu rahatlıkla söyleyebilirim S8 Plusun kamerası hem ön hem arkada çok daha iyi. 7 plusun arka kamerası neysede ön kamerası rezalet hele düşük ışıkta. Açısı da dar.
S8 Plus al geç . Kamera dedin mi iş bitti zaten. S8Pnin arka kamerasına girersek 7 Plus ezilir netleme performansı agresif HDR performansı vb.
7 plusun portre modu çalışıyor ama gündüz iyi çalışıyor. F değeri düşük ışık için uygun olmadığından etraf hafiften kararmaya başladığında noiseler başlıyor. 7 Plusun portresini yakından yazılımla S8 Plusla da yapabilirsin.(En fazla 50 CM)
Mi 6 öneriyorum. Ama ikisi arasından S8 Plus.
Bu kadar yüksek bütçesi olan birine Mİ6 önerir birde aldırırsan Mİ6nın kamerasından mutsuz olur.

Emre yürek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Şunu rahatlıkla söyleyebilirim S8 Plusun kamerası hem ön hem arkada çok daha iyi. 7 plusun arka kamerası neysede ön kamerası rezalet hele düşük ışıkta. Açısı da dar.
S8 Plus al geç . Kamera dedin mi iş bitti zaten. S8Pnin arka kamerasına girersek 7 Plus ezilir netleme performansı agresif HDR performansı vb.
7 plusun portre modu çalışıyor ama gündüz iyi çalışıyor. F değeri düşük ışık için uygun olmadığından etraf hafiften kararmaya başladığında noiseler başlıyor. 7 Plusun portresini yakından yazılımla S8 Plusla da yapabilirsin.(En fazla 50 CM)

Bu kadar yüksek bütçesi olan birine Mİ6 önerir birde aldırırsan Mİ6nın kamerasından mutsuz olur.
Çok teşekkür ederdim bu cevabınız telefonu daha çok sevdirdi şuan forumda zaten benim gibi iki telefon arasında kalan çok olmuş onları da okudum siz hep 8 i savunmussunuz dediginiz kadar iyidir eminim

M

Murat Burç

SDN Okuru
Donanım anlamında S8 ile eşit ve neredeyse üç biri fiyatında.
Mİ6 2000, S8 Plus 3900-4500 arası
Çok teşekkür ederdim bu cevabınız telefonu daha çok sevdirdi şuan forumda zaten benim gibi iki telefon arasında kalan çok olmuş onları da okudum siz hep 8 i savunmussunuz dediginiz kadar iyidir eminim
Ben üst segmentte Samsung taraftarıyım ve genellikle onu öneririm (istisnalar olabilir tabi) 11 aydır S7 kullanıyoruım ona göre benim yorumumu dikkate alırsın artık.

Emre yürek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Mİ6 2000, S8 Plus 3900-4500 arası

Ben üst segmentte Samsung taraftarıyım ve genellikle onu öneririm (istisnalar olabilir tabi) 11 aydır S7 kullanıyoruım ona göre benim yorumumu dikkate alırsın artık.
Ya şöyle diyim zaten cok araştırma yaptım ikisi arasında kesinlikle s8 piyasadaki en iyi telefon diyebilirim kamera t estlerinede baktım s8 gayet iyi alınacak gibi bence sizin yaptığınız yorumlarlada daha çok alma isteğim arttı kesinlikle s8 alicam. Teşekkürler

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ya şöyle diyim zaten cok araştırma yaptım ikisi arasında kesinlikle s8 piyasadaki en iyi telefon diyebilirim kamera t estlerinede baktım s8 gayet iyi alınacak gibi bence sizin yaptığınız yorumlarlada daha çok alma isteğim arttı kesinlikle s8 alicam. Teşekkürler
Hayırlı olsun şimdiden.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Hangi telefonun size hitap edip etmediğini varsa çevrenizden bir arkadaşınızda mevcut S8 ve iphone 7 yi denemeniz alternatif olarak teknoloji mağazalarından detaylı incelemeniz sonrası karar vermenizdir.
Android ios ikilemini aşmanız güç olacaktır haliyle ama bu ikili arasındada ince eleyip sık dokuyarak telefon kararınızı verebilirsiniz.

Öte yandan yeni nesil samsung'un note serisi ile iphone 8 serisini bekleme durumunuz varsa bekleyin derim.

İyi forumlar.

canertuysuz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
iphone 8 i bekleyebilirsin amma bekleyemem diyorsan bence s8 bin basar açık ara...