• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Öneri bekliyorum

Constantin87

Profesör
Selam Arkadaşlar,

İndirimin olduğu şu günlerde bana film amaçlı monitör dahil 3000tl ye kadar hazır sistem önerebilir misiniz? Aynı zamanda teknik hizmeti de olan iyi bir satış noktası olursa çok daha iyi olur.

İndirimlerde heryerde fiyat her gün değişiyor vatandan alabilirsin öneririm hepsiburada da olabilir ama dediğim gibi bazı şirket sahipleri gün geçtikçe fiyat arttırıyor ki indirimli fiyatta artsın :(

İndirimlerde heryerde fiyat her gün değişiyor vatandan alabilirsin öneririm hepsiburada da olabilir ama dediğim gibi bazı şirket sahipleri gün geçtikçe fiyat arttırıyor ki indirimli fiyatta artsın :(
Buraya yazma amacım saçma şeylere para kaptırmamak bu konuda bilgim olmadığından yardım almak ?

Film amaçlıdan kasıt film izlemek öyle değil mi? Nasıl bir monitör istiyorsunuz? Büyüklük, çözünürlük vs.

Film amaçlıdan kasıt film izlemek öyle değil mi? Nasıl bir monitör istiyorsunuz? Büyüklük, çözünürlük vs.
Aynen film izlemek için tabi, nasıl monitör derken film için en iadeli işte ? ips mi Led mi iyi olur bilmiyorum ki büyük ekran 20inç ve üzeri olabilir

Şu makina film için fazla ama ,elde,bulunsun. :)

e.PNG

Hayır. Sadece sistem için 4500 TL gibi bir bütçe çıkarabiliyorsanız ona göre bir sistem toplarız.

Ben bilindik bir markanın bu şekilde bir kasasını almak istiyorum. Pc konusunda bilgim olmadığımdan muhtemelen toplama pc de yaşanacak güncelleme, donanım. uyumsuzluk vs. ile uğraşmak istemiyorum belki de böyle bir sorun olmayacak ama isteğim sorun yaşamamak. 6 sene casper pc kullandım bu sürede 1 format attırmıştım düşünün ilgim bu kadar :)

Ben bilindik bir markanın bu şekilde bir kasasını almak istiyorum. Pc konusunda bilgim olmadığımdan muhtemelen toplama pc de yaşanacak güncelleme, donanım. uyumsuzluk vs. ile uğraşmak istemiyorum belki de böyle bir sorun olmayacak ama isteğim sorun yaşamamak. 6 sene casper pc kullandım bu sürede 1 format attırmıştım düşünün ilgim bu kadar :)
Ben anladım sizi. Mesele şu ki, attığınız linkteki kasanın "toplama pc" dediğiniz sistemlerden tek farkı, sistem bileşenlerinin sizin yerine başkaları tarafından seçilmiş olması. Aslında hiçbir fark yok. Benim çabam, verdiğiniz paranın hakkını almanız yönünde. Yine de bileşenleri başkası benim yerime seçmiş olsun derseniz, en azından parasının hakkını veren hazır sistemlerden önersin arkadaşlar. met 35 Görkem Say utkuversus Emir Aydın eilhanzy

Son düzenleme:
Selam Arkadaşlar,

İndirimin olduğu şu günlerde bana film amaçlı monitör dahil 3000tl ye kadar hazır sistem önerebilir misiniz? Aynı zamanda teknik hizmeti de olan iyi bir satış noktası olursa çok daha iyi olur.
Buyrun:
https://www.itopya.com/tars-g2670-a...DgIok-YjvDkxsLFp3XxLvUHKKp57_W38aAluUEALw_wcB
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pardon monitörsüz bu. Ama bunu alıp monitör için para biriktirebilirsiniz. Geçici olarak televizyona bağlayıp kullanabilirsiniz.

4000tlye kadar bir özelleştirme yapabilir misiniz?

https://www.casper.com.tr/casper-nirvana-d300-satin-al