OnePlus Türkiye ofisi hayırlı olsun

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
OnePlus Türkiye ofisi hayırlı olsun diyebiliriz arkadaşlar. Hepsiburada'da OnePlus Türkiye Garantili satılmaya başlanan telefonlar, bunların delili oldu. Ürünü sipariş edenlere de sanırım siparişler ulaşmaya başladı. 2 model ile başlasa da ilerleyen günlerde diğer modeller de eklenir. Bu arada OnePlus, aynı zamanda Oppo ve Realme markalarının da sahibi olan çatı şirkete ait ama bağımsız hareket ediyor. Ortalık şenlenecek gibi ne diyorsunuz?

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Pazarda ne kadar firma olursa o kadar rekabet olur ve bu rekabet de tüketiciye olumlu yansır. 7T Pro'nun fiyatının gereğinden fazla olduğunu düşünsem de TR pazarına girmelerine sevindim:)

Umarım ileride Pixel cihazlar da gelir.

İlprohan

Doçent
Reaksiyon puanı
301
OnePlus Türkiye ofisi hayırlı olsun diyebiliriz arkadaşlar. Hepsiburada'da OnePlus Türkiye Garantili satılmaya başlanan telefonlar, bunların delili oldu. Ürünü sipariş edenlere de sanırım siparişler ulaşmaya başladı. 2 model ile başlasa da ilerleyen günlerde diğer modeller de eklenir. Bu arada OnePlus, aynı zamanda Oppo ve Realme markalarının da sahibi olan çatı şirkete ait ama bağımsız hareket ediyor. Ortalık şenlenecek gibi ne diyorsunuz?
evet

Reaksiyon puanı
6,371
İnşallah gelmiştir. Ama pek inanılası gelmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama gelseydi böyle gelmezdi. Her markanın Türkiye'ye geldiği gibi tanıtım etkinliği düzenlerdi ve Oneplus 8 serisini tanıtırdı.

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
İnşallah gelmiştir. Ama pek inanılası gelmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama gelseydi böyle gelmezdi. Her markanın Türkiye'ye geldiği gibi tanıtım etkinliği düzenlerdi ve Oneplus 8 serisini tanıtırdı.
Bence 8 Türkiye şartlarında satılmazdı ondan girmediler onunla

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Bu fiyatlar işi zor. Hem eski nesili getiriyor hemde pahalı bence.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Pazarda ne kadar firma olursa o kadar rekabet olur ve bu rekabet de tüketiciye olumlu yansır. 7T Pro'nun fiyatının gereğinden fazla olduğunu düşünsem de TR pazarına girmelerine sevindim:)

Umarım ileride Pixel cihazlar da gelir.
Bence fiyatlar çok uçuk bu fiyatlar ile NAH satar
Ben nedense gelmesine fazla sevinemedim

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hakkı abinşn açtığı kutuda OnePlus Türkiye Garantili stickerı var
İlk xioamili cihazlarda da aynı böyle xioami Türkiye garantili yazıyordu. Kutunun üzerinde İngilizce yazıyor. Ben geldiğini düşünmüyorum.sticker yapıştırmak zor mu?

G1912

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Şuan için yüksek fiyat olsa da ürünler geldikçe umarım fiyat düşüşleri görürüz bir sonraki telefon seçeneğim Oneplus olabilir

M

Murat Burç

SDN Okuru
haahhhaha seni resmi açıklama dışında hiç bir şey ikna edemez gibi
Edemez. Kutunun üstündeki yazı İngilizce benim cihazım Çin cihazıydı mesela. Onda Çince yazıyordu. İsteyen alır isteyen almaz. 6000 para verecek olsam garantisini ince eler sık dokurdum. 6000e Türkiye garantili S10 Plus da var.

rtakak

Profesör
Reaksiyon puanı
1,459
OnePlus tarafından hiçbir açıklama yok. Sessiz sedasız 2019'un modelleriyle mi girilir pazara? Sanmıyorum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hepsiburada keriz avına çıkmış.
Ben alışverişi bıraktım hepsiburadadan. Normalde güvenip almazdım diğer sitelerden. Geçen mikrofon aldım n11den, hb ile ilişiği kestim. Ne fiyatları ucuz ne de kupon indirim falan avantajı yok. Safi zarar sözde adı var.

Son düzenleyen moderatör: