Kilitlenme yaşamadım ama wifi çekim gücü açısından sorunlu bir telefon ( benim aldığım seri ) . Birde telefonun hoparlörü yokmuş gibi satın al çünkü gerçekten vasat bir hoparlör ama kulaklık çıkışı gayet güzel . Kötü telefon değil ama son çare de değil.
tdg adlı arkadaşa sonuna kadar katılıyorum benimde 3 4 ay kadar kullanma şansım oldu kesinlikle bi kasılma veya kilitlenme yaşamadım wifi çekim gücü gerçekten zayıf , hoparlör çok zayıf kulaklık çıkışı normal olarak çok çok iyi ve şöyle bi durum var ben telefondan gayet memnunken kamerası kendi kendine açılmamaya başladı naptıysam çare bulamadım yeşil mavi çizgilier geliyodu ekrana ve birde daha 1 aylık telefonu bazen sarj ettiğimde sabah bi bakıyodum sarj hiç dolmamış bile ve bu arada pil performansıda pek iyi değil eğer almayı düşünüyorsan benim başıma gelen kamera sorununu senin yaşayacağını zannetmiyorum bence her ne olursa olsun alınmaya değer hele ki s3 ve dengi telefonlarla karşılaştırınca çok çok öne geçiyor.(Bu arada htc sense stabilitesinden de bahsetmeden olmaz)