One x kaç güncelleme aldı ve kaç güncelleme alacak ?

emreli01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bilgisi olan kaç güncelleme aldı ve kaç güncelleme alacağıni bilgilendirebilir mi ?
Teşekkürler

emreli01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ve bu güncellemeler ile 1 günü rahatlıkla çıkarıyor Mu normal kullanımda

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yarabbim nasıl bu soru ya?
32 güncelleme aldı 45 tane daha alacak. arkadaşlarına madara olmazsın yani "bak benimki güncellendi" diyip.. :)
ben 10 saat uyuyorum 14 saati çıkarıyor 3 gün bile gidiyor?

nelere bakıyorsunuz telefon alırken ben anlamıyourm ki..

emreli01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yarabbim nasıl bu soru ya?
32 güncelleme aldı 45 tane daha alacak. arkadaşlarına madara olmazsın yani "bak benimki güncellendi" diyip.. :)
ben 10 saat uyuyorum 14 saati çıkarıyor 3 gün bile gidiyor?

nelere bakıyorsunuz telefon alırken ben anlamıyourm ki..

sorumda ne varmış kardeşim yazılım konusunda sıkıtı yaratırmı maksatıyla sordum en basitinden s3 ün aldıgı güncellemeleri one x de alırmı gibicesinden
ve youtubede 4.2 ile güncellemiş one x videoları felan vardı ve bu güncelleme ile batarya konusnda değişiklik oldumu die benzer sorular soracaktım !
hem sen eger yardımcı olmak istiyorsan sorularımı tiiye alarak cvp verme :thumbdown:

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yardımcı olmak istiyorum evet, böyle saçma sapan işlerle hayatlarınızı harcamayın diye yardımcı olmak istiyorum.

Yazılım konusunda sıkıntı yaratmasının güncelleme almasıyla ne gibi bir ilişkisi olduğundan haberin var mı? Ne kadar çok yeni "versiyon" alırsa o kadar sıkıntı olur. Gördük S3'ün aldığı JellyBean'i belini doğrultana kadar ne hale geldiler. Şimdi 4.2 alacak diyorlar, bitmeden bitmeden yayınlasın uğraşayım istiyorsan buyur.

One X iki adet ana güncelleme ve bir kaç tane daha ara güncelleme aldı. Şu an JellyBean ile son derece akıcı, problemsiz ve pil ömrü de rahat şekilde çalışıyor. Pil ömrü JellyBean'e geçmeden önce de son derece iyiydi zaten.

Eğer One X'in pilinin sorunlu olduğunu zannediyorsan da zaten uzak dur. Aylardır burada rakamlarla anlatılıyor, kimsenin anlamak istediği yok. One X ilk çıktığındaki sorunlara takmış millet gidiyor.
Kafanızda böyle sorular varsa kendinizi heba etmeyin, gidin S3 alın. Zira, bu kadar açıklama varken hala ONe X'in pili soru işaretiyse, bu psikolojiyle de o telefonun pil ömrünü veya başka bişeyini beğenmeniz zaten mümkün değil. Bugün bütün telefonların pili 1 günde biterken, akşam olduğunda %10 ile %15 arasındaki farkı kafaya takacak konuma gelmişiz.

emreli01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
peki hocam bugünden itibaren one x plus almaya karar verdim size sorum olacak bilginiz var ise yurt dışından gelecek ve ordaki satıcı babama one x plus için içinde ıngilizce ve arapça dil olduğunu ve türkçe dil yüklenemeyecegini söylemiş bu konuda bilginiz varmı ben başka arkadalarada sordum fakat bana saçma geldi türkçe dil yüklenememesı google play store den türkçe dil desteği yüklenemez mi yani böyle birşey mümkün Mu yüklenememe gibi bir durum söz konusu Mu