One Uı Arayüzünü Yükseltilebilir Miyiz?

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Eğer güncelleme desteği son buldu ise mümkün değil. Ancak One UI'ı öyle kafanıza göre yükseltemezsiniz. Örneğin S8, One UI 2'ye bile yükseltilemiyor HWC nedeniyle. Ki bir rom bulsanız bile cihazlarda feci bir yavaşlama yapabilir.

basit

Dekan
Reaksiyon puanı
6,511
XDA Forum üzerinde gayet resmî çalışan geliştiriciler var.

S7 icin çıkarmışlardı ONE Uİ 2.
S7 zaten ayrı bir canavar;
4GB Ram
Yuksek frekanslı islemci,
Efsane kamera falan.

TeknoLocks

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
332
root değil ama rom atmanız gerekecektir rom atarken ben daha sorun yaşamadığımı hatırlamıyorum her şey tamam diyorsunuz ufak aksilik çıkıyor 2 saat twrp ayarları ile uğraşıyorsunuz ama illa ki atacam diyorsanız cihazınızın modeli+ oneui sürümü+ rom yazarsanız xda gibi forumlardan indirip kurabilirsiniz rom kurulumunu bilmiyorsanız youtube üzerinden cihaz modelin+rom yazarsan video izleyerek öğrenirsin

*edit*
unutmuşum şey söylemeyi rom atarsan cihazın roottan daha çok kök erişimine açılır dolayısıyla 3. bir şahıs daha kolay erişim sağlayabilir telefonuna twrp yüklü bir telefonun (twrpye özel şifre koruması yok ise) twrpde 5dklık iş ekran kilidini kaldırmak

Alois Alzheimer

Profesör
Reaksiyon puanı
2,320
Custom ROM'u kesinlikle; ama kesinlikle önermiyorum; zira en stabil custom ROM'un bile illa ki bir sorunu oluyor, stabilitesi asla stock ROM'unki kadar olamıyor.