One Plus 6 mi One Plus 5T mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan felarc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

felarc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba
Elimdeki telefon miladını doldurduğu için yeni telefon almayı planlıyorum. Araştırdım ve hem fiyat olarak hem de performans olarak One Plus 5T almaya karar verdim. Ancak One Plus 6 nın snapdragon 845 ile geleceğini öğrendim ve parmak izini ekranda kullanması gibi efsane duydum. Ve çıkış tarihi olarak haziran söylentileri var. Sizce beklememi gerektirecek kadar önemli değişikliklere sahip olur mu 6, yoksa beklemeni gerektirmez sen yarın 5T al mı dersiniz?
Teşekkürler

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
paran, sabrın ve vaktin varsa bekle. yoksa al geç. artık bi kaç dokunuş harici pek değişiklik olmuyor yeni modellerde. kameralar aynı, bataryalar aynı, uygulama açma hızları aynı. tipleri bile aynı :)

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
B
Herkese merhaba
Elimdeki telefon miladını doldurduğu için yeni telefon almayı planlıyorum. Araştırdım ve hem fiyat olarak hem de performans olarak One Plus 5T almaya karar verdim. Ancak One Plus 6 nın snapdragon 845 ile geleceğini öğrendim ve parmak izini ekranda kullanması gibi efsane duydum. Ve çıkış tarihi olarak haziran söylentileri var. Sizce beklememi gerektirecek kadar önemli değişikliklere sahip olur mu 6, yoksa beklemeni gerektirmez sen yarın 5T al mı dersiniz?
Teşekkürler
Bekle bekle nereyye kadar sdn 835 zaten cok güçlü islemci gunluk işlerini cok rahat yapacak her oyunu açacak bir işlemci

qwert123436

Doçent
Reaksiyon puanı
60
ekrandan parmak izi yavaş çalışabilir ama one plus 6 yı beklemeni isterim