Charmander
Öğrenci
One Plus 5 mi S7 Edge mi ?
Neden One plus 5 degılde S7 Edgeİyi soru
Bence S7 Edge
Arka kamera , suya dayanıklılık göreceli olmakla birlikte tasarım ilk aklıma gelen artıları S7 EdgeninNeden One plus 5 degılde S7 Edge![]()
Metalbu telefonu ilk defa duyuyorum.dış yapısı plastik mi?sanırım plastik kapaklı telefoınlar hariç tüm telefonlarda çok parmak izi kalıyor
lg de metalmiydi?
G5'e metal diyorlardı ama o metal değildilg de metalmiydi?
Tabiki de iPhone 6
g5 canlı olarak inceledim plastik gibi duruyordu.bu telefonda resimde ona benziyor.G5'e metal diyorlardı ama o metal değildi
Bu gerçek metal kasa
One Plus 5in bir kaç incelemesini izledim metal kasa olduğundan bahsetti hepsig5 canlı olarak inceledim plastik gibi duruyordu.bu telefonda resimde ona benziyor.
Op5 6gb ram 64gb depolama olan 2400 satıcısı da hepsi buradaBirincisi one plus 5 de kronik sorun var ikincisi one plus 5 yanlış hatırlamıyorsam 3000 küsür TL idi onun yerine s8 alınır.
Birincisi one plus 5 de kronik sorun var ikincisi one plus 5 yanlış hatırlamıyorsam 3000 küsür TL idi onun yerine s8 alınır.
128 liğe bakmışımdır o zaman kb.Op5 6gb ram 64gb depolama olan 2400 satıcısı da hepsi burada
1.OnePlus 5 hakkında şikayetler bitmiyor! - ShiftDelete.NetAnlatsana o masalı? Neymiş o kronik sorun?