One (m8) hala alınabilir bi telefon mu ?

fatihselimy

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Merhaba arkadaşlar m9 a bakıyorken m8 gözüme çarptı çok aman aman bir fark olmadığını ve tasarımın nerdeyse aynı olduğunu görünce size danışmak istedim.Her şey güzel fakat m8 daha ne kadar güncel kalır.Oyunları vb. ne kadar daha kasmadan açar.1480 lira(hepsiburada) değer mi?3 sene kullanabilir miyim?(g4 demeyin plastik kasadan illallah etmiş biriyim :) )Alacağım telefonun ise ya sony ya htc olması kararına vardım bu markalardan 2000 liraya kadar önerilerinizi bekliyorum.

ramazanyikici

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Bir ton teknik veri yazabilirim elbette buraya ama gerek yok duygusal olacağım bir kullanıcı değilim ama. Arka kamerası sıkıntılı M8'in SD 801 ve Full HD ekran ortaklığı çok güzel bir ortaklık ve bir süre daha götürür diye düşünüyorum. Daha iyi telefonlar var mı elbette var. Ancak HTC One M8'in lanet olası bir çekiciliği var çok ve çok şık bir telefon HTC'nin en iyi yaptığı şeyde bu sanırım. Alınır mı, alınır her türlü. :)

Not: HTC ADAMDIR!

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
M9 kullandım hala kullanıyorum. Telefonun iki kötü özelliği var. Arka kameradan gün ışığı haricinde beklentin olmasın açık ve net ama ön kamera candır. Ayrıca ısınma sorunu mevcut. M8 modeli arka kamera olarak m9'a göre daha iyi diyebilirim m9 gibi evde veya ışıksız ortamda çektiğin fotoğraflarda hüsrana uğratmaz. Gün ışığında da seni memnun edecektir. Sense arayüzü androidin belkide en iyisi. 6.0 güncellemesinide alacak zaten ( belkide almıştır ) kısaca o paraya değer htc kalitedir kullanan biri olarak farkı hissediyorsun gerçekten. Note 5 var şu anda m9 annemde o kaliteli tutuş hissini alamıyorum note 5'ten. Seside süperdir az çok bilirsin zaten.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhaba arkadaşlar m9 a bakıyorken m8 gözüme çarptı çok aman aman bir fark olmadığını ve tasarımın nerdeyse aynı olduğunu görünce size danışmak istedim.Her şey güzel fakat m8 daha ne kadar güncel kalır.Oyunları vb. ne kadar daha kasmadan açar.1480 lira(hepsiburada) değer mi?3 sene kullanabilir miyim?(g4 demeyin plastik kasadan illallah etmiş biriyim :) )Alacağım telefonun ise ya sony ya htc olması kararına vardım bu markalardan 2000 liraya kadar önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba,

Htc one m8 urunu piyasada tutulan sevilen basarili bir model oldu. Acikcasi urunun iyi oldugu yonlerde var kotu oldugu yonlerde.. Her konuda basarili oldugunu soylemek dogru olmaz. Urn performans yonunden sd801+ 1080p ekran ile iyi sonuclar veriyor. Fakat bu fiyat bandinda kirpilmis bir model olmamasina ragmen 2gb ram ile olmasi pek iyi bir nokta degil gunumuzde. Arayuzu az ram tukettigi icin ve stabil calistigi icin 2gb ram rahatsiz etmiyor. 2600 mah batarya ile gelen urunun pil suresi evlere senlik degil. Yani yogun kullanimda aksam olmadan sarj edersiniz gun icinde. Kasa malzemesi ile unlu olan bir model. Metal kasasi ile oldukca premium bir his veriyor. Kamera konusunda urun pek iyi olgu soylenemez. Arka kamera performansi basarisiz. On kamerasi arka kameraya gire daha iyi sonuclar veriyor.

Tavsiye:

Ben kamera konusundaki eksisi ve boyutuna gore az bataryasi ve 2gb ram'i yuzunden htc one m8 dusunenlere sony xperia z3 modelini dusunun derim. 3gb ram'i, kamera performansi, batarya performansi htc one m8 e gore daha iyi. Kasa malzemesi ayri bir his veriyor. On arka cam cercevelerde aluminyum. Oldukca kaliteli bir kasasi var.

**** ikinci el ****

* Eger ikinci el piyasasina soguk bakmiyorsaniz, 1400-1500tl ye cok temiz samsung note 4 bulmaniz mumkun. Islemcisi, kamerasi, ekrani, bataryasi ile bu dusundugunuz urunlerin cok ustundr bir performans sunan bir model note4. Aluminyum cerceveri ile saglam bir kasaya sahip olan model dusmelere karsi oldukca dayanikli. 1250-1500 tl arasi temizlik durumune gore note 4 bulabilirsiniz.

ramazanyikici

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Görkem, her şeyi öner ama kamera ile xperia serisini yanyana getirme lütfen Z3 alacak M8 yerine bir de kameradan memnun kalacak? :) M8'in kamerası patates ise Z3'in ki de soğan.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Görkem, her şeyi öner ama kamera ile xperia serisini yanyana getirme lütfen Z3 alacak M8 yerine bir de kameradan memnun kalacak? :) M8'in kamerası patates ise Z3'in ki de soğan.

Yok arkadasim yani burda one m8 patates demiyoruz ama gercekten xperia z3 biraz daha iyi bu. Konuda. Bak piyasaya gore iyi demiyorum, one m8 e gore biraz daha iyi. M8 in on kamerasi, z3'un arka kamerasi daha iyi. Yani bu nokta tarafsiz bir yorumdur bu. Cunku gunduz sahildeyiz bir gun m8 var arkadasta bende bi ara z3 almistim z3 ile en azindan gunduz cekimleri on numara. Z3 geceleri ayarliyamiyor. İso yu bastikca basiyor o zaman les oluyor resim ama en azinda gunduz duzgun cekiyor m8 e gore. On kamerada da m8 daha iyi z3 e gore. Ayni donemde kullandik arkadasla bu cihazlari kamera konusunda bu sonuclari aldik. Sonra dedik belki ogun denk gelmistir bide ortam ayarlayalim test ettik m8 boyle patlatiyo isigi falan abuk subuk seyler yapiyor. Z3 ile hicbisey yapamadin en kotu manuel moda alipta elle de duzeltebiliyon. Ama on kamerada Z3 e ne yapsan fayda etmiyor.

Yani burada tercihler sozkonusu tabi. Z3 ram,batarya, arka kamera da daha iyi sonuclar veriyor dedik diye m8 patates olmuyor. Alana niye m8 demek dogru degil, zevkler renkler.

ramazanyikici

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Yok arkadasim yani burda one m8 patates demiyoruz ama gercekten xperia z3 biraz daha iyi bu. Konuda. Bak piyasaya gore iyi demiyorum, one m8 e gore biraz daha iyi. M8 in on kamerasi, z3'un arka kamerasi daha iyi. Yani bu nokta tarafsiz bir yorumdur bu. Cunku gunduz sahildeyiz bir gun m8 var arkadasta bende bi ara z3 almistim z3 ile en azindan gunduz cekimleri on numara. Z3 geceleri ayarliyamiyor. İso yu bastikca basiyor o zaman les oluyor resim ama en azinda gunduz duzgun cekiyor m8 e gore. On kamerada da m8 daha iyi z3 e gore. Ayni donemde kullandik arkadasla bu cihazlari kamera konusunda bu sonuclari aldik. Sonra dedik belki ogun denk gelmistir bide ortam ayarlayalim test ettik m8 boyle patlatiyo isigi falan abuk subuk seyler yapiyor. Z3 ile hicbisey yapamadin en kotu manuel moda alipta elle de duzeltebiliyon. Ama on kamerada Z3 e ne yapsan fayda etmiyor.

Yani burada tercihler sozkonusu tabi. Z3 ram,batarya, arka kamera da daha iyi sonuclar veriyor dedik diye m8 patates olmuyor. Alana niye m8 demek dogru degil, zevkler renkler.

Yani burada dememiz gereken kamera senin için ilk sıralardaysa bu iki telefondan daha iyilerini bulabilirsin.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Yani burada dememiz gereken kamera senin için ilk sıralardaysa bu iki telefondan daha iyilerini bulabilirsin.

Tabi bi iki urun disinda piyasada bu fiyata cok iyi kamerali urunler mevcut. Bu fiyata sifir lg g4, ikinci el note 4 bu konuda cok iyi urunler. Ama arkadas lg g4 istemedigini, sony ve htc baktigini belirtmis ona istinaden bu sekikde yorumluyoruz urunleri. Tabikide bu fiyat segmentinde z3 ve m8'den daha iyi urunler mevcut artik.

fatihselimy

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Çok sağolun arkadaşlar peki 2gb ram beni ne kadar idare eder oyun ve uygulama babında.

Edit:one a9 iyimidir onunda tasarımı ve ekranı hoşuma gitti.

Son düzenleme:

blltlgn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Çok sağolun arkadaşlar peki 2gb ram beni ne kadar idare eder oyun ve uygulama babında.

Edit:one a9 iyimidir onunda tasarımı ve ekranı hoşuma gitti.
Note 2 kullanıyorum 2 GB ram var bugüne kadar ram ile ilgili bir sorun yaşamadım.
2 GB ram fazlasıyla yeterlidir.