Önceki windows yüklemelerini sileyim mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Marsy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Marsy

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
174
daha öncede aynı konuyu açtım sil dediler ama bu daha büyük birşey burda 24 GB var bunu silmem sorun çıkartır mı bilgisayarın hızı vs ?

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    27.3 KB · Görüntüleme: 91

madSlowly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,759
daha öncede aynı forumu açtım sil dediler ama bu daha büyük birşey burda 24 GB var bunu silmem sorun çıkartır mı bilgisayarın hızı vs ?
Herhalde siz bilgisayarınızı format atmadan güncellediniz ? Eskiden sürümden kalma Windows bilgileridir onlar. Yani önceki sürümde ekran alıntılarınız gibi şeyler içerir.

Marsy

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
174
Herhalde siz bilgisayarınızı format atmadan güncellediniz ? Eskiden sürümden kalma Windows bilgileridir onlar. Yani önceki sürümde ekran alıntılarınız gibi şeyler içerir.
silsem birşey bozulmaz dimi? ben format attım öncesinde doğrudur dün gecede bi güncelleme yaptı bilgisayar. belki daha öncede format a ttığımda vardı attıktan sonra ünkü hiç yapmadım bu diski temizlemeyi.

madSlowly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,759
silsem birşey bozulmaz dimi? ben format attım öncesinde doğrudur dün gecede bi güncelleme yaptı bilgisayar. belki daha öncede format a ttığımda vardı attıktan sonra ünkü hiç yapmadım bu diski temizlemeyi.
Pek bilmiyorum sorun çıkacağınıda düşünmüyorum fakat yinede @Sibraius tan destek alın