Onboardtan görüntü alırken ekran kartı takınca pc kapanıyor

Glenkee

Asistan
Reaksiyon puanı
41
Elimde çok eski bir pc var.Günlük işler için kullanıyorum.Eskiden ekran kartı sorunsuz bi şekilde çalışırdı.Ben bir iki defa ekran kartını çıkardım sonra görüntü gelmemeye başladı.Bugün ekran kartını söktüm anakartta vega görüntü almaya çalıştım ama maks 1020×... ayarına kadar çıkabiliyodu.Kısacası kötü duruyodu ekran kartını takınca da görüntü hemen gidiyor.Vga kablosu değil! Ekran kartını slota değdirdiğim anda görüntü gidiyor.Eski bir bilgisayar ekran kartının güç girişi yok.Acil yardım edinn

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
Elimde çok eski bir pc var.Günlük işler için kullanıyorum.Eskiden ekran kartı sorunsuz bi şekilde çalışırdı.Ben bir iki defa ekran kartını çıkardım sonra görüntü gelmemeye başladı.Bugün ekran kartını söktüm anakartta vega görüntü almaya çalıştım ama maks 1020×... ayarına kadar çıkabiliyodu.Kısacası kötü duruyodu ekran kartını takınca da görüntü hemen gidiyor.Vga kablosu değil! Ekran kartını slota değdirdiğim anda görüntü gidiyor.Eski bir bilgisayar ekran kartının güç girişi yok.Acil yardım edinn
PC Kapalıyken bu iş yapılır açıkken değil. Hiç onboardınızın driverini kurdunuz mu?

Glenkee

Asistan
Reaksiyon puanı
41

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
Yok kurmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Farketmişti pc kapalıyken takıp açtığımda da bu sefer bilgisayar 5 saniyede bir restart atıyor
O zaman kurun.

Zalkren

Asistan
Reaksiyon puanı
277
Ekran kartın bozulmuştur büyük ihtimalle.
Elimde başka bir ekran kartı varsa öyle dene :)