Onboard: VGA nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Pivon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşın söylediği gibi onboard vga anakarta tümleşik ekran kartı, diğer adı ile IGP, bu model ile en son çıkan strateji oyunlarını gayet akıcı ve iyi grafiklerle oynatabilir, Crysis gibi bir oyunu ise en düşük çözünürlüklerde ve düşük grafik ayarlarında oynayabilirsin, fakat bazı bölümlerde takılmalar olabilir, mesela aşırı toz duman ve patlama sahneleri gibi.

Benim anakartımda da gömülü ekran kartı var HD4290 modeli, bununla crysis 1 de son bölümde takılıyor, oraya kadar normal takılma olmaksızın geliyorum, crysis warhead'i ise takılma olmaksızın en düşüğün bi üstü ayarlarda bitirebildim.

Eğer Onboard vga lı bir anakart düşünüyorsan Amd anakartlara bakmanı öneririm, intelin onboard vga ları çok kötü. Fakat arkadaşın önerdiği model işini görür çok rahat 1080p video bile izleyebilir dediğim oyunları rahat oynatabilir.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Arkadaslar ben vga-dvi dönüştürücü aldım fakat dönüştürücüyü kullandıgımda monitörden görüntü alamıyorum.Suan vga kullandıgım için oyunlarda cok kasma sorunu yasıyorum.Yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkür Ederim :(