Windows Vista kullanıyorum. Bu gün bi sorunla karşılaştım belki sorun değildir ama bana acayip geldi. Bilgisayara 3 oyun yükledim bugün, ardından oyunları bir süre oynadım sonra oyundan çıktım (windows kenar çubuğunda cpu kullanımı, ram 'i gösteren bir araç varya..) baktım ram %90 larda.. normalde 40larda 50 lerde olurdu... oyun oynamasamda 90 80 lerde kalıyor aşağıya inmiyor.. bilgisayar yeni, ilk başlarda böyle olmuyordu... böyle oluncada gözle görünür şekilde bayağı herşey yavaşlıyo oyunlar takılıyor.. Neden olmuş olabilir ? Sorunumu anlatabildim umarım... Bilgisayarı kapıyorum açıyorum yine 40,50 lerde oyunu açıyorum 90larda ve oyun eski oynadığımdan yavaş.. Bilgisayar zaten 4 günlük.. Bu olay çok sinirimi bozdu dosyaları zank diye açardı şuan öyle değil Yardımlarınızı bekliyorum........
Son bir ekleme yapayım call of duty oynuyorum oyunu alta aldım (gayet rahat, hızlı yaptı) 5 dk sonra denedim iki saatte geldim masaüstüne... Başlangıçta rahatta sonra bir şeyler oluyor ne oluyorsa Şu an yüzde 28'e indi ve öyle hızlandı ki... offf
Windows Vista, 2 GB RAM, 320 GB HD ?
Görev Yöneticisinde performans ta
Fiziksel bellek
toplam 2046
önbelleğe alınan 1529
boş 0
normalda önbelleğe alınan çok daha az olurdu... ve oyun da oynamadım bu sefer bilgisayarı yeni açtım... Bu olmadan önce bilgisayar açılırken güncelleştirmeler yüklendi ve hala arka planda bir şeyler mi oluyor acaba? güncelleştirme yüzünden midir?
Son bir ekleme yapayım call of duty oynuyorum oyunu alta aldım (gayet rahat, hızlı yaptı) 5 dk sonra denedim iki saatte geldim masaüstüne... Başlangıçta rahatta sonra bir şeyler oluyor ne oluyorsa Şu an yüzde 28'e indi ve öyle hızlandı ki... offf
Windows Vista, 2 GB RAM, 320 GB HD ?
Görev Yöneticisinde performans ta
Fiziksel bellek
toplam 2046
önbelleğe alınan 1529
boş 0
normalda önbelleğe alınan çok daha az olurdu... ve oyun da oynamadım bu sefer bilgisayarı yeni açtım... Bu olmadan önce bilgisayar açılırken güncelleştirmeler yüklendi ve hala arka planda bir şeyler mi oluyor acaba? güncelleştirme yüzünden midir?