Ön ödemeli kartlar güvenli mi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emri

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Herkese selam

Bankalar düzenleme ve denetleme kurulumu, banka kurumsal merkezleri, türkiye cumhuriyet merkez bankaları üyesi olan ve izni olan ön ödemeli kartlar ininal, papara vs. Tc kimlik ve seri no verilir mi bir şey olur mu

Emri

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Buradaki üyelerimizin bir çoğunda ininal , papara,tosla gibi ön ödemeli kart kullanıcısı mevcut diğer konularında belirtikleri gibi bir sıkıntı olmaz.
Abi sen kullanıyor musun veya kullandın mı

Emri

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Kaçıncıya gönderi açacaksınız? Herkes her gönderinizde güvenli diyor yine konu açıyorsunuz. Sizin korkunuz adınıza kredi çekilmesiydi galiba , daha maaş almıyorsunuz ve 18 değilsiniz nasıl kredi çekmelerini bekliyorsunuz?
Bu sondu

Emri

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Kaçıncıya gönderi açacaksınız? Herkes her gönderinizde güvenli diyor yine konu açıyorsunuz. Sizin korkunuz adınıza kredi çekilmesiydi galiba , daha maaş almıyorsunuz ve 18 değilsiniz nasıl kredi çekmelerini bekliyorsunuz?
18 yaşıma gelince açarlarsa:D
Mesaj otomatik birleştirildi:

5 yıldır kullanıyorum artık al vallaha ben bıktım. Yarın kartımı iptal edeceğim artık ininal görünce midem bulanıyor :tearsofjoy:
Aldım 1 haftadır bende kimlik bilgilerini de girdim :D

Reaksiyon puanı
8,191
18 yaşıma gelince açarlarsa:D

Aldım 1 haftadır bende kimlik bilgilerini de girdim :D
ininal bank şu an en büyük önödemeli kart şirketi. 18 yaş altı gençlerin çoğu ininal kullanıyor. Gerçi şu an alternatifi çok ama 2 3 yıl önceye kadar neredeyse her 18 yaş altı oyuncuda vardı ininal kart. Milyonlarca müşterisi mevcut. Zamanında ING Bank vardı arkasında. (Halen daha var mı bilmiyorum). Yani içinde bi kuşku olmasın.

Emri

Asistan
Reaksiyon puanı
95
ininal bank şu an en büyük önödemeli kart şirketi. 18 yaş altı gençlerin çoğu ininal kullanıyor. Gerçi şu an alternatifi çok ama 2 3 yıl önceye kadar neredeyse her 18 yaş altı oyuncuda vardı ininal kart. Milyonlarca müşterisi mevcut. Zamanında ING Bank vardı arkasında. (Halen daha var mı bilmiyorum). Yani içinde bi kuşku olmasın.
Benim korkum şu abi tc kimlik ve seri no verdim diye 1 haftadır modelim bozuk hiç bir şeye mutlu olamıyorum bir şey olacak diye haciz gelir diye

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Güvenli olduğunu düşünüyorum, en güvenli Tosla diye düşünüyorum çünkü arkasında Akbank var.

grand_master

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Herkese selam

Bankalar düzenleme ve denetleme kurulumu, banka kurumsal merkezleri, türkiye cumhuriyet merkez bankaları üyesi olan ve izni olan ön ödemeli kartlar ininal, papara vs. Tc kimlik ve seri no verilir mi bir şey olur mu
Bişi olmaz

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
Kesinlikle güvensiz bunlar(!) Bilgiler doğrudan dolandırıcılara gidiyor. Yaşı 18 olan hakkında direkt kredi çekip şirket kuruyorlar. 18 olmayanlarda ise yıllarca bekleyip 18 olunca şirket kuruyorlar. Tuzak bunlar (!)

Emri

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Kesinlikle güvensiz bunlar(!) Bilgiler doğrudan dolandırıcılara gidiyor. Yaşı 18 olan hakkında direkt kredi çekip şirket kuruyorlar. 18 olmayanlarda ise yıllarca bekleyip 18 olunca şirket kuruyorlar. Tuzak bunlar (!)
:(

Emri

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Kimliğin aslı da fotokopisi de lazım diyorum okumuyor musunuz?
Yani kimliğin aslı ve fotokopim olmazsa üzerime şirket açılmaz öyle mi

Gerçekten mi ?

Son düzenleme:

Emri

Asistan
Reaksiyon puanı
95
Bence bu arkadaş bizim sinirlerimizi test ediyor başka bi açıklaması olamaz yoksa
Reis valla son sorum olacak bi daha da yazmam ininal kart 2012 den beri bu konuda şikayet gelmemiş ve bkm bddk tcmb onaylı bide açmak isteselerde seri no ve tc kimlik no ile açamazlar mı kimliğin aslı ve fotoğrafım mi olması gerekiyor

GhosT57

Profesör
Reaksiyon puanı
4,900
Güvenilir o kartlar tavsiyelerim ininal ve papara kart. Bir de sanırsam tosla kart.