Ölümü işleyen bir site.çok etkileyeci

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Bu videoyu özellikle hayatına bir yön vermekte zorlanan arkadaşlar izlesin.

Oyuncular aatör teknik alt yapı yetersiz ama senaryo ALlah tarafından yazılmış.Kuran-ı Kerim ayetlerinin eşliğinde güzel bir kısa film..

xxBlackPearl

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Sonuna kadar izlemek istiyorum ama 4. dakkadan sonra durdu video izleyemiyorum neden olabilir ?

Zibi$

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bendede dk 8 de durdu indiriyorum

cagdasnas

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Adres için teşekkürler.Arkadaşlar ben namaz kılıyorum inanılmaz huzurluyum sizede tavsiye ederim.Hepinize dua edecem inş kılmayan arkadaşlarda kılmaya başlar.3 günlük dünyaya kanıp gidenlerden olmayın.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
en iyisi izlemeden indirmek ve sonra izlemek indirmeye sonuna kadar değer kotalı kullanan arkadaşlar

xxBlackPearl

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Tüylerim diken diken oldu Allah hepimizin günahlarını affetsin hidayete kavuştursun bizleri.

4ReacTiv

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Haberlerde çok gösterdiler bunu.Bir din öğretmeni internette bulmuş öğrencilere de izletmiş.Haberlerde öğrencilere şeriatı öğretiyorlar okullarda diye günlerce söylediler.

Baştan sona izlemedim sonra izlicem.

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Videoyu izleseniz bu sayfaya tek espri yazamazdınız...

Allahuekber ...Uyanışın videosu bu...

hepimizin bol bol şeytanı var....

kotanıza değil canınıza kıyın yine de bu videoyu izleyin..
abi ben bu videoyu izledim
insanın kalbinde yoksa bin video izletsen boş

NymO

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Allah hepimizin günahlarını affetsin, Merhametini bizden esirgemesin..

Bagcivan

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bu videoyu izleyipte yaptıklarına yada yaşadıgı kötü şeylerden pişman olmayan varmıdır.

turabkorkmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ben bunu ilk izledim.ve bizim dr hanım bunu ilaçların kullanışı gibi 1x1 hergün izlemek lazım dedi.izlemeyen varsa izlesin.izleyenler izletsin.bu da bir irşattır bence.Allah CC gunahlarımiiz affetsin.diyorya videonun sonunda..Yarabbi pişman olmaksa gunahlara tövbet etmek.izzetin ve şerefin üzerine yemin ederim ki ben pişman oldum...
videonun az bir yerinde takılma var.sonra duzeliyor..saygılarımla.

özel.üye

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Daha önce izlemiştim çok etkilenmiştim... Biraz amatörce ama usta ellerde daha da etkileyici olacağına inanıyorum. Arkadaşlarımın çoğuna izlettirdim çok beğendiler. Herkesin izlemesini tavsiye ederim.

gokhankayaci

Doçent
Reaksiyon puanı
1
kotanızı değil canınıza kıyın izleyin bunu.. Öldürün kendinizi paralayın izleyin bunu.. yerden yere atın kendinizi ama izleyin bunu.. erkek adamsan izlersin bunu.. Kız san yine izlersin bunu.. allem et izle kallem et izle.. :)

Zorhak sakin adamım bu videoyu bilmek için izlememize gerekyok.. Ben neyin nasıl olacaığının farkındayım ve bildiğim halde hayatıma bu şekilde yol veriyorum.. o videoyu izleyince mi tövbe çekip değişicem sence ? Sınırsız internet olmasına rağmen izlemiyorum genelini biliyorum bu videoların..

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
kotanızı değil canınıza kıyın izleyin bunu.. Öldürün kendinizi paralayın izleyin bunu.. yerden yere atın kendinizi ama izleyin bunu.. erkek adamsan izlersin bunu.. Kız san yine izlersin bunu.. allem et izle kallem et izle.. :)

Zorhak sakin adamım bu videoyu bilmek için izlememize gerekyok.. Ben neyin nasıl olacaığının farkındayım ve bildiğim halde hayatıma bu şekilde yol veriyorum.. o videoyu izleyince mi tövbe çekip değişicem sence ? Sınırsız internet olmasına rağmen izlemiyorum genelini biliyorum bu videoların..

Evet video ilgi çeksin diye yazdığım bir yorum.Sen gibi kendi rotasını henüz belirleyememiş genç arkadaşların bu videoyu izlemelerini istedim..Ama o zaman videonun etkisiyle sıcağı sıcağına yaptığım ilk yorumu düzenliyorum.Senin de haklılık payın var..

Bir de şöyle düşünmek lazım.Bu video herkesin başına geleceklerin videosudur.Yani oyuncular ne kadar amatör olursa olsun senaryoyu yazan Allah olduğu için(tabiri caizse) başımıza gelecekleri bu filmde izleyelim derim.

Bagcivan

Doçent
Reaksiyon puanı
5

sen zorhaka ithafen yazmızşın bu şeyleri ama bende kendi açımda cevap verme gereksinimi duydum çünkü yanılıyorsun.bende biliyorum bu tür videoların alayını.he dersen çokmu güzel çekilmiş.hayır güzel değil.ama orada anlatılanlardan bir tanesi yada bir kaçını mutlaka sende yapmışsındır.bu video beni ve izlettiğim arkadaşlarımı çok etkiledi.bu etkileme süreci belki 1 hafta belki ömür boyu bu senin içinde bulunduğun duruma ve içinde olan Allah korkusuna göre değişir.

Peter

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
88
yaw kotalı kullanıcıyım acaba indirip vinrar ile en iyi sıkıştırıp upload edebilirmi rapid den

extra_terrestre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Allah hepimizin kalbini hidayet etsin. gercekten etkileyici paylasim yapan arkadasa tesekkurler..

RoMaNTiiZMa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Biraz daha profesyonelce yapılsa, daha çok dikkat ve ilgi çekici olur.

Ama işlediği konu bakımından muhakkak izlenmeli.
Okadar mp3 idniriyor, youtube da videolar izliyorsunuzda bu videoda mı kota diyorsunuz ? Siz bunu indirin bu kotaya işlemez :D

turabkorkmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Allah hepimizi affeder.İnsallah.ben zorla izlettiriyorum bu videoyu.:d
dinde zorlama yok ama bende var..:d

Beowulf

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Bu Kadar İlgiye Sitenin Trafiği Dayanmamış.

Bozdunuz Siteyi :D