Berkeecantuğ
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
pixel testi yapmadan bir kaç uygulama kurdum ölü pixel varmış kargoya vericem sorun olmaz dimi
2 bir iki tane de küçük var büyüyünce ölü pixel olcaklar galiba :dd monster a27Test yapın kaç pixsel olduğunu dikkatli şekilde bakın 3 ve üzeri ise değişim hakkınız var 1, 2 ise sadece iade edebilirsiniz. Tabi marka modele göre değişiyor ama geneli bu şekilde.
Kac pixel olduguna dikkat et ?pixel testi yapmadan bir kaç uygulama kurdum ölü pixel varmış kargoya vericem sorun olmaz dimi
Küçük veya büyük diye ölü pixel olmaz pixel tek bir noktadır ya tamamen ölüdür yada bazı renkleri vermiyordur düzgün şekilde öğrenip söyleyin.2 bir iki tane de küçük var büyüyünce ölü pixel olcaklar galiba :dd monster a27
3 tane var (kb şakayla karışık yazmıştım cevabıKüçük veya büyük diye ölü pixel olmaz pixel tek bir noktadır ya tamamen ölüdür yada bazı renkleri vermiyordur düzgün şekilde öğrenip söyleyin.
inernette bi hafta sonra kaybolur falan yazıyordu bekliyim mi direkt kargoya veriyim miKac pixel olduguna dikkat et ?
Ölü pikselin kaybolma şansı yok.3 tane var (kb şakayla karışık yazmıştım cevabı( )
Mesaj otomatik birleştirildi:
inernette bi hafta sonra kaybolur falan yazıyordu bekliyim mi direkt kargoya veriyim mi