Ölü pixel sorunu

selepne01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S.a öncelikle yaklaşık 3 aydır g2 kullanıcısıyım beyaz 16 gb cihazı aldığıma pişman olmadın ama 1 kaç gün önce sadece çok açık beyazın üstünde belli olan iğne ucu büyüklüğünde bi ölü pixel var başka hiç bi rengin üstünde farketmedim bile 3 ayda daha yeni görüyorum özellikle bakmadığım sürece bulunması çok zor hatta hiç rahatsız etmiyo ama büyüme çogalma gibi bişi yaparmaı sizce cihaz teknosa çıkışlı değiştirmekle falan ugraşmak istemiyorum açıkçası çokta sevdim herkeze tavsiye ederim görüşlerinizi bekliyorum saygılar.

patlicanlidolma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Once donmus pixel mi olu mu onu internetten arastir ben iyi bilmiyorum bu konuyu.benim tablettede cikti degistirmelisiniz falan dediler 6 ay oldu hala kullaniyorum sadece asiri dikkatli bakinca gozukuyo

selepne01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynn dikkat etmeyince göremezsiniz donmuş bi araştırayım

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Elektronik mağzalarından telefon almayın diye kaç kere uyardım. Sorun cıkıyor cıkıncada hiç bişi yapmıyorlar. Türkcell Vodafone vb. Bayilerinden telefon alın. Geçmiş olsun. Donmuş piksel nedir bilmiyorumda ölü piksel geri getirilemez diye düşünüyorum bence geriye iyade edip yenisini iste vermezlerse küfür et kavga çıkar ( şaka şaka ) dava falan aç :)

selepne01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:D alalı 1 ayı geçti ugraşmaya değermi diye düşünmüyo değilim 1 ay içinde gidipte sonuç alamayanlar var ki benim sadece beyazın üstünde belli oluyo garantiye gidip 20 gün boşuna beklemeyi istemiyorum gidip teknosayla konuşurum belki beni rahatsız etmiyo ama çoğalma yaparsa can sıkar.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Yanlış hatırlamıyorsam belli bir sayıda ölü piksel olursa o cihazı değişim yapıyorlardı iyi araştırmak lazım.

selepne01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3-4 falan bişiler geveliyo herkes şimdilik sorun yok bakalım alette başka sorun yok taş gibi görünmeyen bişi içinde garantiye sokmak istemiyorum kurcalanmasın cihaz :D napacakları belli olmuyo.

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
hocam htc de 1tane bile çıksa değişim oluyor servisten sonuçta üretim hatası bence bir servisi ara sor. lg türkiye mi garanti?

selepne01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teknosa çıkışlı cihaz lg türkiye olması lazım.