Ölmek paramparça olmak isterdim.şeytan bile kendinden utanıyordur.

Bu konuyu okuyanlar

Zibi$

Müdavim
Katılım
7 Ekim 2007
Mesajlar
2,115
Reaksiyon puanı
2
Puanları
38
Tecavüz kurbanı Iraklı kadınların çığlığı:
"ALLAH İÇİN BİZLERİ ÖLDÜRÜN!"
Halkıma, Ramadi'nin, Halidiye'nin ve Felluce'nin insanlarına; erdem ve onurlarını kaybetmeyen tüm dünyadaki insanlara...
Bu size, Amerikan-Siyonist hapishanesi Ebu Garib'ten kardeşiniz Nur'un mektubudur. İnanın buradaki aşağılanmayı, sefaleti ve haysiyetsizliği size nasıl anlatacağımı, kelimelere nasıl dökeceğimi bilemiyorum. Siz sıcak evlerinizde karınlarınızı doyurup sevdiklerinizle bir arada otururken bizim maruz kaldığımız aşağılanma ve çektiğimiz açlığı, sizler su içerken çektiğimiz susuzluğu, sizler derin uykuda iken Amerikalıların bize yaşattığı uykusuz geceleri, sizler giyinikken bizim yaşadığımız çıplaklığı, bizi soyup önlerinde sıraya dizmelerini nasıl anlatabilir, nasıl kelimelere dökebilirim... Ey kardeşlerim; kamyonlarınızı ve arabalarınızı Amerikan malları taşırken gördüğümüzde kalbimiz sıkışıyor. Çünkü o araçlar benim halkıma ve ülkeme ait.
Yüreğim kan ağlayarak şöyle diyorum: Allahım! Benim insanlarım, haysiyetlerini ve şereflerini bir avuç Amerikan Doları'na satmış. Yaşadıklarımızı ve kirletilen onurumuzu düşündükçe gözlerimden yaşlar boşanıyor.
Ey kardeşlerim;
Amerikalıların elinde ne ızdıraplar çektiğimizi, neler acılar yaşadığımızı, Allah aşkına, nasıl anlatıp nasıl kelimelere dökeyim. Kardeşlerim; Allah'a yemin ederim ki, yaşadıklarımızı dile getirmekten acizim. Bundan ar ediyorum. Ama yine de kelimelere sığınarak size olanları anlatacağım.
Amerikalıların bizlere yaptığı haysiyetsizlikleri, çektirdiği eziyeti, işkenceyi ve aşağılanmaları elimden geldiğince anlatacağım... Hayvani zevklerinin aracı olmadığımızda, kendimizi şehvetlerine teslim etmediğimizde bizi nasıl öldüresiye dövdüklerini ifade etmeme izin verin. Siz ey bizim dini liderlerimiz olarak ortalarda tozup gezenler! Amerikalıların bize reva gördüğü bu cinsel ve hayvani eziyetler karşısında hâlâ nasıl oluyor da açık alınla ortalarda görünebiliyorsunuz? Peygamber Efendimiz'in en değerli hazineniz buyurduğu haysiyet ve şerefinizi çiğnetmekten pek sıkılmış gibi görünmüyorsunuz.
Bizi ve kendinizi birkaç dolar kırıntısı karşılığında pazarlardaki köleler gibi Amerikalılara ve Siyonistlere mi sattınız? Haysiyet ve şerefinizi ne çabuk kaybettiniz? Allah'ın bizi sizlere bir emanet olarak verdiğini ne çabuk unuttunuz? Hani bizleri koruyacak, besleyecek ve namusumuzu asla çiğnetmeyecektiniz? Ne oldu size, verdiğiniz söze?
Amerikalılar, Ebu Garib'te namusunuzu her gün ayaklar altına alıyor. Mektubumu okuyanları, Allah adına, Ebu Garib Hapishanesi'ndeki vahşiliklere dur demeye çağırıyorum.
Buradaki insanlığa sığmayan işkenceleri durdurmak için sesinizi yükseltmeye davet ediyorum. Burada yapılanlar, Siyonistlerin hapishanelerde Filistinli gençlere ve kadınlara yaptıklarından daha berbat. Orada fiziki işkence yapıyorlardı. Oysa burada her gün ırzımıza geçiyorlar. Vahşi, kana susamış hayvanlar gibi bedenlerimize saldırıyorlar. Avazımız çıktığı kadar çığlıklar atıyoruz ama kimsenin bizi duyduğu yok! Eğer kalbinizde, ruhunuzda bir zerre insanlık, haysiyet, onur ve şeref varsa, birleşin ve bu hapishaneye saldırın. Gelin ve kurtarın bizi!
Elinize geçen bütün silahlarla bu hapishaneye saldırın! Hem onları hem de bizleri öldürün!!! Biz çoktan ölüme razıyız. Burayı yerle bir edin! Hepimizin karnında onların ***leri var! Çoğumuz hamileyiz! Biz dünden ölüme razıyız! Size yalvarıyoruz; gelin ve kurtarın bizleri! Size, ailelerimize ve ülkemize daha fazla utanç vermemek için ölmek istiyoruz! Bizi öldürün! Size yalvarıyorum; Allah için bizleri, Amerikalıları ve onların ***lerini öldürün!
Allah rızası için! Size yalvarıyoruz ....

Resimleri veremedim forumda yasaktır diye ve içim acıdı lütfen girin bakın !!!

KAYNAK
http://www.kanka-forum.com/korku-bo...terdim-seytan-bile-kendinden-utaniyordur.html
 

Zibi$

Müdavim
Katılım
7 Ekim 2007
Mesajlar
2,115
Reaksiyon puanı
2
Puanları
38
Bunların ne allahı var ne kitabı var ne anaları var ne şerefleri var onun bunun çocukları
 

spybot

Müdavim
Emektar
Katılım
1 Kasım 2008
Mesajlar
47,206
Reaksiyon puanı
629
Puanları
113
Şerefsizler......:angry::angry::angry:
 

ozy33

Asistan
Katılım
4 Kasım 2008
Mesajlar
390
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
yaw yok böle bişi ya .... söyleyecek an agır kufur bıle az gelır bunlara ... söleyecek bişi bulamıorum...
 

quasimodo

Müdavim
Katılım
20 Aralık 2008
Mesajlar
1,929
Reaksiyon puanı
57
Puanları
0
size ters gelecek ama
layığınca yönetilirsiniz
ırak işgalinin sabahını hatırlayın
bayrak şereftir namustur
sen ülkenin kapılarını aç sen şehid olmak için gelen mücahide bozuk iğnesi alınmış silah ver ülkenin başkanının heykelini yerde sürükle 6000 kişiyi kamplarda kimyasallarla yak
abd askerlerine .omal
sonuç abd li askerler kadın vermeyen köyde katliam yaptılar o erkekler rusvay oldu son pişmanlıkta fayda vermedi
oooo senin hoşuna gitti galiba
hayır bir kuru dal dahi Allah[cc]tan izinsiz kıpırdamaz
bunda hayır bizlere ibret vardır
 

yusufsan21

Müdavim
Katılım
27 Eylül 2008
Mesajlar
6,978
Reaksiyon puanı
35
Puanları
48
Şeytan bunlar kadar kötü olamıyor mu dersiniz.

Şeytan ademoğlundan o kadar nefret ediyor ki elinde gelse hepimizi birbirine öldürtür.

Ama bize karışmıyor çünkü biz emrinde çıkmıyoruz.
 
Üst