Oliveira açıklaması!

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Ricardo Oliveira transferi konusunda olumsuz herhangi net bir gelişmenin olmadığını, bonservis sorununu çözmeye çalıştıklarını söyledi. Ricardo Oliveira transferinin gerçekleşmediği ve futbolcunun kulübü Real Zaragoza'da kaldığı yönündeki iddialar üzerine İHA'nın sorularını yanıtlayan Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, iddiaların gerçek dışı olduğunu ve futbolcunun transferi konusunda görüşmelerin sürdüğünü söyledi. Sezgin, transfer konusunda tek sorunun Real Zaragoza'nın istediği yüksek bonservis bedeli olduğunu ifade ederek, bu sorunu aşmaya çalıştıklarını ve sorunu aşmaları halinde transferin gerçekleşeceğini vurguladı.
Galatasaray'ın futbolcu ve menajeriyle anlaştığı ve transfer konusunda Real Zaragoza'yı ikna etmeye çalıştığı ifade ediliyor.

06.08.2008

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Maxxdump bu konuyu sonlandırırken vermiş olduğun link ile bu konunun paylaşılmış olduğu tarih arasında 1 günlük fark var. ;)

Ben konularda benzerlik göremiyorum.

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Konu'da benzerlik olduğu için kilitlemedim , adı geçen oyuncunun kendi kulübüyle sözleşmesini resmi olarak uzattığı yazıyor verdiğim linkte. Bu durumda yapılan tüm haberler boşa çıkıyor ;) Kilitleme nedenim budur...

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Real Zaragoza'da kaldığı yönündeki iddialar üzerine İHA'nın sorularını yanıtlayan Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, iddiaların gerçek dışı olduğunu ve

koyu yazdım bilerek ..