Oldukça Yeni Açılan Ve Herhangi Bir Profil Olmayan Bir YouTube Yan Hesabının Gerçekte Kime Ait Olduğunu Nasıl Anlarım?

Reaksiyon puanı
11
Merhabalar..
Yan Hesaplar İle İlgili Şöyle Bir Sıkıntım Var Ki Çok Fazla Spam Yapmaktalar Ve Genelde Küfür Veya Hakaret İçeren Kullanıcı İsimlerine Sahipler.
Kullanıcı İsimlerine Aşırı Müstehcen Kelimeler Ve Cümleler Yazıyorlar. Genelde Yeni Açılmış Hesaplardan Oluşuyor Ve Oluşturulma Süreleri Genelde 1 Haftadan Az Oldukları İçin Kimliklerinin Belirlenmesi Zorlaşıyor Hatta İmkansız Hale Getiriyor.
Şöyle Bir Öneride Bulunuyorum: "Lütfen Yaşadığınız Tatsız Olayı Daha Detaylı Anlatın. 2 Hafta İçerisinde Bir Kullanıcıdan 3 Taneden Fazla Gönderi Gelmesi Bir Spam Aracının İşlevini Görecektir. Eğer Amacınız Spam Yapmak İse; Üzgünüm, Ancak Size Daha Fazla Yardım Edemiyorum. Eğer Sıkıntı Yaşıyorsanız Bana E-posta Gönderin."
İŞTE AYNEN BUNU DİYORUM İŞTE.
Şu Sahte Hesaplarlan Yan Hesaplar Bot Hesaplarla Spam Yapanlar Beni Bildiğiniz Şu Hentailere Dönüştürdü Ya.
Bu Hesapların Google Geliştirici Modunu Kullanarak İncelediğimde Bazı Sıra Dışı Şeyler Ve Bazı Anormallikler Olduğunu Fark Ettim.
Çeşke Şu Hesapları Açanların Bir De Ana Hesabını Bulabilsem.
Peki Bu Hesapların Oluşturulduğu Ana Hesapları Nasıl Bulabilirim/Erişim Sağlayabilirim?