Olay 2GB Paketi..

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35

Numarasını taşıyarak ya da yeni bir hat alarak bireysel Hazır Kart’a gelenler için bol internetli, çok avantajlı yeni bir paketimiz var! Ayda sadece 23 TL'ye her yöne 400 dakika, 1000 SMS ve 2GB internet veren Olay 2GB paketi ile rahat rahat konuşup, bolca mesajlaşabilir ve doya doya internet kullanabilirsiniz!
Sürekli Turkcell paket/kampanya paylaşarak gözünüzde Turkcell çalışanı gibi gözükmek istemem fakat kaliteli ve uygun olunca paylaşma isteğim daha çok artıyor :cool: Özellikle benim daha yeni başka bir operatöre geçen birisi iseniz Turkcell'in değerini daha iyi alyorsunuz.500 dakikayı tam bitiremeyip net kullanan vede telsiz ücreti de dahil aylık 25 TL'den fazla para harcamamak isteyenler için müthiş paket kaçırmayın derim:thumbup:
Ayrıntılar Olay 2GB Paketi - TURKCELL

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Paket süpermiş

Faturalı mı faturasız mı diyeceğim de telsiz ücreti dahil 25 tl tutuyor demişsiniz. Anladığım kadarıyla faturasız. 25 TL mi maliyeti bu paketin? Telsiz ücreti paket vs. başka ek ücret çıkarmıyor değil mi?

Bir sorum daha var bu pakete geçen biri ne kadar sürede bu paketten yararlanabilir?

Galiba bu pakete bir yakınımı geçireceğim de.

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
[MENTION=417926]pinterest[/MENTION] Faturasız hatlarda kullanılıyor.Fiyatı 23 TL fakat çoğu kullanıcı 1.5 TL olan telsiz kullanıcı ücretini koyarak hesaplıyor fiyatları o yüzden yazmak istedim.Ayrıca 1 yıl boyunca kullanabiliyorsun geçeceksen şimdiden hayırlı olsun en iyi tercihi yapmış olursun :thumbup:

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bu paketin internet hızı nasıl olur?
Şuanda Avea Süper Fırsat Paketini kullanıyorum. (500dk-5000sms-2gb-23TL)
500dk ve 5000sms çok fazla geliyor. Aynı zamanda Turkcell'in çekim kalitesi çok iyi olduğu için geçmek istiyorum.

Şuanda kullandığım paket 1.50 - 2.00 Mbps arası hıza sahip. Eğer ki daha hızlı olursa geçebilirim. :confused1:

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Kullanan varsa internet hızı hakkında bilgi verebilirse sevinirim

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
500dk ve 5000sms çok fazla geliyor. Aynı zamanda Turkcell'in çekim kalitesi çok iyi olduğu için geçmek istiyorum.

Şuanda kullandığım paket 1.50 - 2.00 Mbps arası hıza sahip. Eğer ki daha hızlı olursa geçebilirim. :confused1:
her turkcell kullanıcısının aldığı internet hızını alırsın...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bulunduğun yere göre hız 3~5mbps ve üzeri olabilir... HIZI SORANA...

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35

Şu an kullanamıyorum fakat bu tür paketlerde hız derecelendirmesi olarak 2. derece oluyor yani 7.2 mbt ki oda vaat ettiği hızı sağladığı için sıkıntı olmuyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu pakete geçmeyi düşünüyorum. şuan avea kullanıcısıyım ve açıkçası interneti falan dahil olarak hiç memnun değilim.<br>bende fırsat paketini kullanıyorum. benim hattım faturalıydı. ama ben kontörlüye geçmek istiyorum. sizce avea da ki<br>faturalıdan turkcell de ki kontörlüye direk geçebiliyormuyum yoksa avea dan kontörlüye geçip turkcell operatörünü öyle mi kullanmaya başliyim sizce hangisi. birde turkcell in interneti çok hızlı yani mbt çok diye 2 gb internetim hemen bitermi? zaten evde internet var ama bana dışarıda gerekiyor. önerilerinizi bekliyorum. acil lazım lütfen hemen cevap yazın. teşekkürler...

kestal

Doçent
Reaksiyon puanı
35
bu pakete geçmeyi düşünüyorum. şuan avea kullanıcısıyım ve açıkçası interneti falan dahil olarak hiç memnun değilim.bende fırsat paketini kullanıyorum. benim hattım faturalıydı. ama ben kontörlüye geçmek istiyorum. sizce avea da kifaturalıdan turkcell de ki kontörlüye direk geçebiliyormuyum yoksa avea dan kontörlüye geçip turkcell operatörünü öyle mi kullanmaya başliyim sizce hangisi. birde turkcell in interneti çok hızlı yani mbt çok diye 2 gb internetim hemen bitermi? zaten evde internet var ama bana dışarıda gerekiyor. önerilerinizi bekliyorum. acil lazım lütfen hemen cevap yazın. teşekkürler...
İstediğin şekilde geçebiliyor muşsun ister faturalı ister faturasıza fark etmiyor.
https://tuketici.btk.gov.tr/icerik/?id=12