Olasılıksız'a karşı hiç kötü yorum duymadım diye bilirim. Ayrıca 2. kitap galiba aynı yazarın başka bir kitabı olasılıksız'ın e-kitap'ı vardı bende ama normalini almayı düşünüyorum.Ayrıca kitabın bir yerinde yazan yazı galiba arka kapağında.olasılıksızın süper bir kitap olduğunu biliyorum zira herkes öyle dedi. elime alıp okumuşluğum yok ama 5-6 tane yakın arkadaşımdan duydum çok sürükleyici ve güzel olduğunu söylediler. Diğer kitap hakkında pek bi bilgim yok.
ewt zar adamın ılk bıkac sayfasını okudum bılemıyorum sankı bızım turk kulturuyle fazla uyusmuyor..
Olasılıksızı şuan okumaktayım çok fazla kitap okumama ve sevmeme rağmen bu kitap güzel insana birşeyler kazandırıyor sefiller,suç ve ceza gibi değil genel kültürü arttırıyor Tavsiye ederim Zar adam ında çok tavsiyesini duydum.
Ben bir Sefilleri Bir Yüzbaşının Kızı Bir Kumarbaz'ı Bir İnsancıklar'ı hiçbir şeye değişmem (Ahmet Ümit'in kitapları hariç):thumbup1: Arkadaşın sorusuna gelince Zar Adam ve devamı niteliğinde olan Zar adamın Peşindeyi okudum Genel olarak beğendim Olasılıksız'mı Zar Adam'mı desen Kesinlikle Zar Adam derim konu olarak benziyorlar Ama Zar Adamı okudukça Luke Rhınehart'ı sevmeye başlıyorsunuz ne yalan söyleyim bu kitabı okuduktan sonra bazı kararları zar atarak almaya başladım:laugh:işte insanoğlunun farklılığı.
bu kitap bende olmayan hiçbirşey katmadı, bende zaten olanlar için de "haaa" dedirtmedi.
ama sefiller, suç ve ceza, madam bovary, faust, kelile ve dimne, çanlar kimin için çalıyor, silahlara veda, don kişot, vadideki zambak, akdeniz, fareler ve insanlar gibi klasikler çok şey kattı bana.
her okuyuşumda aynı kitap bile olsa katmaya da devam ediyor.
zevklerin ve renklerin tartışılmayacağının bir kanıtı daha işte![]()