Olası dolandırıcılık araması

Furkanyuf2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar az önce olası dolandırıcılık adlı birisi aradı bu ne oluyor endişelenmeli miyim?

Furkanyuf2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
O "olası dolandırıcılık" isimlendirmesini telefon yapıyor otomatik olarak. Başka kullanıcılar tarafından o numara eğer spam olarak işaretlendiyse bu şekilde yazıyor. Genelde 0850li cidden spam olan numaralarda yazıyor. Ben de açmıyorum gidiyor :)
Peki neden özel numaraları engellemiyorsun ?

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Peki neden özel numaraları engellemiyorsun ?
Özel numaralarla ne alakası var anlamadım. 0850den bahsediyorsanız özel sayılmaz sanırım. Ayrıca olası dolandırıcılık ile etiketlenmiş numaraları da sonradan engelleyebiliyorum da tek tek bununla uğraşana kadar açmıyorum gidiyor.

Furkanyuf2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Özel numaralarla ne alakası var anlamadım. 0850den bahsediyorsanız özel sayılmaz sanırım. Ayrıca olası dolandırıcılık ile etiketlenmiş numaraları da sonradan engelleyebiliyorum da tek tek bununla uğraşana kadar açmıyorum gidiyor.
Son olarak yaklaşık 1 ay önce bir gizli numara aramıştı merak ettim ve açtım adımı ve soy adımı söyledi ve ay yapımdan arıyoruz dedi oyunculuk kaydınızı silin gibi anlamsız şeyler söyledi ama hiç bir oyunculuk kayıdı yapmamıştım daha 16 yaşımdayım adımı ve soy adımı söyleyince çok korktum

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Son olarak yaklaşık 1 ay önce bir gizli numara aramıştı merak ettim ve açtım adımı ve soy adımı söyledi ve ay yapımdan arıyoruz dedi oyunculuk kaydınızı silin gibi anlamsız şeyler söyledi ama hiç bir oyunculuk kayıdı yapmamıştım daha 16 yaşımdayım adımı ve soy adımı söyleyince çok korktum
Sıkıntı etmeyin. Gizli numaradan arıyorlarsa bilin ki arkadaşlarınız size şaka falan yapmıştır. Diğer türlü de ad soyad falan bulmaları çok da zor olmasa gerek. Telefon numaranızı bulmuş adamlar adınızı soyadınızı biliyor diye korkmayın :D Telefon numarası daha hassas bence.