Furkanyuf2
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 8
Arkadaşlar az önce olası dolandırıcılık adlı birisi aradı bu ne oluyor endişelenmeli miyim?
Peki neden özel numaraları engellemiyorsun ?O "olası dolandırıcılık" isimlendirmesini telefon yapıyor otomatik olarak. Başka kullanıcılar tarafından o numara eğer spam olarak işaretlendiyse bu şekilde yazıyor. Genelde 0850li cidden spam olan numaralarda yazıyor. Ben de açmıyorum gidiyor![]()
@atkaksoy501 Özel numaralar hakkında bir şey söylememişki sadece seni arayan numaranın telefon tarafından spam algılandığını bu yüzden ekranda olası dolandırıcılık araması yazdığını söylemişPeki neden özel numaraları engellemiyorsun ?
Özel numaralarla ne alakası var anlamadım. 0850den bahsediyorsanız özel sayılmaz sanırım. Ayrıca olası dolandırıcılık ile etiketlenmiş numaraları da sonradan engelleyebiliyorum da tek tek bununla uğraşana kadar açmıyorum gidiyor.Peki neden özel numaraları engellemiyorsun ?
Son olarak yaklaşık 1 ay önce bir gizli numara aramıştı merak ettim ve açtım adımı ve soy adımı söyledi ve ay yapımdan arıyoruz dedi oyunculuk kaydınızı silin gibi anlamsız şeyler söyledi ama hiç bir oyunculuk kayıdı yapmamıştım daha 16 yaşımdayım adımı ve soy adımı söyleyince çok korktumÖzel numaralarla ne alakası var anlamadım. 0850den bahsediyorsanız özel sayılmaz sanırım. Ayrıca olası dolandırıcılık ile etiketlenmiş numaraları da sonradan engelleyebiliyorum da tek tek bununla uğraşana kadar açmıyorum gidiyor.
Sıkıntı etmeyin. Gizli numaradan arıyorlarsa bilin ki arkadaşlarınız size şaka falan yapmıştır. Diğer türlü de ad soyad falan bulmaları çok da zor olmasa gerek. Telefon numaranızı bulmuş adamlar adınızı soyadınızı biliyor diye korkmayınSon olarak yaklaşık 1 ay önce bir gizli numara aramıştı merak ettim ve açtım adımı ve soy adımı söyledi ve ay yapımdan arıyoruz dedi oyunculuk kaydınızı silin gibi anlamsız şeyler söyledi ama hiç bir oyunculuk kayıdı yapmamıştım daha 16 yaşımdayım adımı ve soy adımı söyleyince çok korktum