Olamaz!!!

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bir sitede Teknolojinin Kalbi http://shiftdelete.net/ yazıyordu ve siteye flood halindeydi. Sonra bi ara sonra Shiftdelete'nin kendi sayfasına geliyor. Akılda şu soruları bırakıyor.

1. SDN Sitemi Hackledi?
2.SDN'nin kötülüğünü isteyen bir lamer yada hackermı?

Kimse SDN'nin site hacklediğine inanmaz ama akıllarda yine kalıyor...

İlgili o site: www.neyapardiniz.com

Kendi yazım değildir. Hiçbir bilgimde yoktur.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
İlginç Sdn nin alakası olduğunu düşünmüyorum.... eğlence olsun diye yapmıştır elemanın biri... (banlanan biri olabilir) :D

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Koç-Net in Mevlana misali "gel,nolursan yine gel" diyen Kobilinesi üzerinden alınmış bir domain.
Ramazan Öztürk diye birinde görünüyor sitenin nikahı.
Ben de pek birşey anlamadım neden,niye olarak olaya baktığımda.
Fazla da önemsemedim açıkçası. Polis değilim, jandarma değilim, doktor değilim :)

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
durun size o yazıyı vereyim kaydettim hemen galiba bir süre hacklenmiş... az öncede

Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Db_Adapter_Exception' with message 'SQLSTATE[00000] [1135] Can't create a new thread (errno 13); if you are not out of available memory, you can consult the manual for a possible OS-dependent bug' in /storage/www/sdn/library/Zend/Db/Adapter/Pdo/Abstract.php:143 Stack trace: #0 /storage/www/sdn/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(414): Zend_Db_Adapter_Pdo_Abstract->_connect() #1 /storage/www/sdn/library/Zend/Db/Adapter/Pdo/Abstract.php(220): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('SET NAMES 'utf8...', Array) #2 /storage/www/sdn/root_web/index.php(61): Zend_Db_Adapter_Pdo_Abstract->query('SET NAMES 'utf8...') #3 {main} thrown in /storage/www/sdn/library/Zend/Db/Adapter/Pdo/Abstract.php on line 143

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
aklıma birşey geldi mesela bende siteme böyle bir kod yerleştirsem ve başka bir rumuzla gelip cafcaflı bir başlık açsam iyi bir reklam senaryosu olurdu bir günlüğüne buraya yölense ne çıkardı
konuyu açan arkadaş yanlış anlamasın sadece aklıma bir anda geldi